featured

İşte Bu Haftanın En Çok Kaybeden Altcoin’leri! Toparlanma Gelecek mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasalarının önde gelen analistleri, bu haftanın en çok kaybeden altcoin projelerini açıkladı! İşte detaylar…

Analistler, haftanın en çok kaybeden altcoin projelerini açıkladı!

Popüler kripto para analisti, listesinin en başına QTUM’u koyuyor. QTUM, 18 Haziran’dan beri yükselen bir paralel kanal içinde yükseliyor. 13 Temmuz tarihinde ise bu kanalın destek hattında yükseliş yaşayarak 27 Temmuz’a kadar artış yaşamaya devam etti ve 5.25 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşadı. Ancak o zamandan beri kripto para biriminin fiyatı düşüş yaşıyor ve Ağustos ayı başında 4.30 dolarlık yatay alanın da altına düşüş yaşadı. Alanın artık direnç göstermesi beklenirken, fiyat dördüncü dalga gerilemeyi tamamlıyor. Analistin yorumlarına göre ise hemen ardından fiyatı başka bir yukarı hareket takip edecek.

QTUM fiyat hareketi

Bir diğer yandan analistin listesindeki bir diğer altcoin ise karşımıza BTG olarak çıkıyor. BTG, 13 Temmuz tarihli hareketiyle beraber yukarı yönlü bir yükseliş kaydetti ve 22 Temmuz tarihinde alçalan direnç çizgisinden ayrıldı. 29 Temmuz tarihinde ise fiyatı 38.5 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşadı. Ancak fiyat, 0.618 Fib geri çekilme direnç seviyesi (kırmızı simge) tarafından reddedildi ve o zamandan beri düşüyor. Şimdiye kadar BTG, 26.45 dolarlık en düşük seviyesine ulaştı. Öte yandan analistin dikkat çektiği bir başka nokta ise 26.50 dolarlık alan daha önce direnç olarak hareket ettiğinden, şimdi destek sağlaması bekleniyor.

BTG fiyat hareketi

Ethereum Classic’de listede bulunuyor!

Bir diğer yandan analistler, Ethereum Classic’in de listede olduğuna dikkat çekiyorlar. BTG’ye benzer bir şekilde, ETC 24 Haziran’da alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Hemen ardından ise hızla yükselen ETC, 29 Temmuz’da 45,36 dolar seviyelerine ulaştı. Analistlere göre bu artış, tamamlanmış bir beş dalga yukarı hareketi gibi görünüyor. O zamandan beri, ETC bir A-B-C düzeltici yapısı gibi görünen şeyleri düzeltiyor. Eğer öyleyse, 0,5-0,618 Fib geri çekilme destek alanının 25-29 dolar arasında destek sağlaması bekleniyor. Daha önce kriptoarena.com olarak fiyatından bahsettiğimiz Ethereum Classic, anlık olarak 37.02 dolardan işlem görüyor.

İşte Bu Haftanın Kaybeden Altcoin Projeleri! Toparlanma Gelecek mi?
ETC Fiyat Hareketi

BCH 13 Temmuz’dan beri yükseliyor ve 28 Temmuz’da azalan bir direnç çizgisinden çıktı. Beş gün sonra çizgiyi destek olarak doğrulamak için geri döndü (yeşil simge). Sıçrama aynı zamanda 133 dolarlık yatay destek alanının doğrulanmasıyla da aynı zamana denk geldi. Analistlere göre fiyatın bu seviyede kırılması veya sıçraması, muhtemelen gelecekteki eğilimin yönünü belirleyecektir.

İşte Bu Haftanın Kaybeden Altcoin Projeleri! Toparlanma Gelecek mi?
BCH Fiyat Hareketi

CVX, 20 Haziran’dan beri yükselen bir paralel kanal içinde artıyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içeriyor. Bu durum birçok analiste göre nihai bir düşüşün yakın olduğunu gösteriyor. Şu anda CVX bu kanalın destek hattında işlem görüyor. Bozulursa, ana destek alanı, 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi ve yatay bir destek alanı tarafından oluşturulan 5,30 dolarda olacaktır.

İşte Bu Haftanın Kaybeden Altcoin Projeleri! Toparlanma Gelecek mi?
CVX Fiyat Hareketi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

İşte Bu Haftanın En Çok Kaybeden Altcoin’leri! Toparlanma Gelecek mi?