Analist, 9 Altcoin İsmi Verdi: Sıradaki Hızlı Atlar Bunlar!
Analist, 9 Altcoin İsmi Verdi: Sıradaki Hızlı Atlar Bunlar!

Analist, 9 Altcoin İsmi Verdi: Sıradaki Hızlı Atlar Bunlar!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasalarının yakından takip ettiği kripto para analistlerinden biri olan Miles Deutscher, takipçilerine yaptığı son açıklamasında lansmanı yakın tarihlerde olan altcoin projelerine dikkat çekerek yükseliş sinyallerinin gerçekleşebileceğini aktardı. Henüz piyasaya sürülmemiş projeleri aktaran isim, bir sonraki boğa piyasasında hızla yükseliş yaşayacaklarını belirtti! Peki, bu projeler neler? İşte detaylar…

Analist, henüz piyasaya sürülmeyen potansiyele sahip altcoin projelerini açıkladı!

Sui Network

Analist listenin ilk üyesi olarak Sui Network’ü aktarıyor. Analiste göre henüz piyasaya sürülmemiş olan bu coin, Move programlama dilini kullanıyor ve yüksek performanslı bir katman-1 projesi olarak karşımıza çıkıyor. Eski Diem projesinin çalışanlarından olan Facebook mühendisleri tarafından oluşturula proje, analiste göre Aptos’tan daha üstün. Bellek, test hızı ve ifade gücü gibi avantajlara sahip olan Move, projenin dikkatleri toplamasını sağladı. Bununla beraber analist, bu altcoin için anahtar sözcüklerin yüksek verim + düşük gecikme süresi olduğunu aktardı.

Sei Network

Cosmos ekosistemi üzerine kurulu bu proje, borsalara avantaj sağlamak üzere tasarlanmış bir katman-1 blockchain projesi olarak açıklandı. Uzmanlara göre proje, diğer blok zinciri türlerinden daha hızlı ve daha güvenilir olacak şekilde tasarlanmış ilk emir defteri odaklı L1 blok zinciridir. Projenin amacı ise akıllı sözleşmelerin paylaşılan likiditeye erişmesine olanak sağlayarak “Merkeziyetsiz bir Nasdaq” olmak olarak karşımıza çıkıyor. Analist’in proje hakkındaki sözleri ise, “Bana göre, belirli bir kullanım durumunu ele almaya yönelik benzersiz yaklaşımı, onu izlenmesi heyecan verici bir proje haline getiriyor.” şeklinde oldu.

Celestia

Kripto para analisti, listesinde üçüncü sırayı Celestia’ya veriyor. Analiste göre Celestia, “modüler bir ağdır ve herkesin kendi blok zincirini minimum ek maliyetle kolayca kurmasını sağlar.” Proje, hem konsensüs hem de veri kullanılabilirliği sunar ve Bağımsız rollup’ların kullanımını etkinleştirir.

Fuel

Bir başka proje ise kendini “dünyanın en hızlı modüler yürütme katmanı” olarak tanımlıyor. Modülerlik, yürütme katmanlarının EVM’nin sınırlamaları ile kısıtlanmadan Ethereum’un güvenliğinden yararlanmasına olanak tanıyan proje, işlemlerini kendi sanal makineleri olan FuelVM üzerinde yürütüyor.

Analist, 9 Altcoin İsmi Verdi: Sıradaki Hızlı Atlar Bunlar!

Quai Network

Analist Quai Network hakkında da kritik bilgilere yer verdi. Quai Network, bir “madencilik ve sharding’in yeni bir tür kombinasyonunu kullanan bir Layer 1 blok zinciri ağıdır. Ağ, Hiyerarşik, “piramit” bir yapıda organize edilmiş zincirlerden oluşan bir Proof of Work ağıdır. Uzmanlara göre ve analiste göre Quai’nin en büyük avantajlarından biri zincirler arasında köprü kurma kolaylığıdır. Bunun nedeni ise zincirler arası sözleşmelere ve varlık transferlerine izin veren birleştirilmiş madencilik yapısıdır.

Analist bu projelere de dikkat çekiyor!

zkSync

Bir diğer yandan kripto para analisti katman-2 projelerine de dikkat çekti. “ZK’nın Ethereum’un ölçeklendirmesinde geleceğin aracı olduğu açıktı” sözleriyle dikkat çeken analist, bu altcoin için yeniliğin ilk kural olduğunu açıkladı. Projenin henüz tam mainnet’leri başlatılmasa da ekosistem şimdiden çok büyüdü.

Analist, 9 Altcoin İsmi Verdi: Sıradaki Hızlı Atlar Bunlar!

StarkWare

Analist StarkWare’e de dikkat çekerken, projenin tanımını yapıyor. zkSync gibi SnarkNet de bunu başarmak için ZK-Rollup teknolojisini kullanmaktadır.”

“StarkWare, Ethereum blok zincirine gönderilen bilgi miktarını azaltmak ve blok zinciri tıkanıklığını hafifletmek için STARK kanıtlarını kullanan bir L2 ölçeklendirme çözümüdür.”

Arbitrum

Kriptoarena.com olarak daha önce de aktardığımız Arbitrum projesi, geçtiğimiz aylardan bu yana büyük bir büyüme kaydetti ve TVL’si 1 milyar dolarlık seviyenin üzerine çıktı. Projenin token’ları yakında çıkacak. Birçok yatırımcı ise bunu yakından takip ediyor. Proje uzun zamandır yatırımcılar tarafından bekleniyor.

Analist, 9 Altcoin İsmi Verdi: Sıradaki Hızlı Atlar Bunlar!

Hermez

Bir diğer yandan Polygon ağında geliştirilen ZK rollup ölçeklendirme çözümü olan Hermez’i satın alan Polygon, Polygon ağları ile zkEVM Mainnet birleşecek ve birincil fayda gören token Polygon yani MATIC token olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist, 9 Altcoin İsmi Verdi: Sıradaki Hızlı Atlar Bunlar!