Uzman Görüşü: BTC Düşüşü Devam Ederse Bu Altcoin'ler Çökecek!

Uzman Görüşü: BTC Düşüşü Devam Ederse Bu Altcoin’ler Çökecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü bir kripto para uzmanına göre Bitcoin (BTC), düşmeye devam ederse, Ethereum(ETH)’un rakibi olan altcoin projelerinde ciddi düşüşlerin yaşanacağı belirtiliyor.

”BTC’de yaşanan düşüş devam ederse altcoin’ler ciddi kayıplar yaşayabilir”

Altcoin Sherpa ismi ile tanınan kripto para yatırımcısı, Twitter hesabındaki 176.100 takipçisine akıllı sözleşme özellikli blockchain ekosistemi altcoin’leri Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Polkadot (DOT) ve NEAR Protocol (NEAR) fiyat seviyelerinin neredeyse yarısını kaybetmeye hazır olduğu konusunda uyarılarda bulunuyor. BTC’nin değer kaybetmeye devam etmesi durumunda, altcoin’lerin değerini etkileyeceğine dikkat çekiyor.

Yatırımcı ve analist Sherpa’ya göre, Bitcoin fiyatında bir düşüş daha gerçekleşirse eğer, DOT, SOL, AVAX ve NEAR’ın mevcut seviyelerinden yüzde 50 daha düşeceğini konusunda öngörüde bulunuyor.

Sherpa’nın takibinde yer alan altcoin projeleri

Polkadot(DOT) şu anda son 24 saatte yüzde 1,26 düşüşle 9,5 dolar seviyelerinden işlem gördüğü belirtiliyor.

Analistin bahsettiği bir sonraki token ise Solana(SOL). Son 24 saatte yüzde 0,94 düşüşle şu anda 42,20 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Analistin üçüncü incelediği kripto para birimi Avalanche(AVAX), son 24 saatte yüzde 1,83 artışla 22,72 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Altcoin Sherpa’nın dördüncü sırada yer verdiği diğer altcoin Near Protocol(NEAR) 24 saatte yüzde 3,30 düşüşle 4,87 dolar fiyat seviyelerinde işlem görüyor. Şu anda Bitcoin ise, son 30 günde yüzde 28’den fazla düşüş ile 29,073 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Analiste göre TRON fiyat seviyeleri yüzde 40 artacak

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Altcoin Sherpa, belirttiği dört Ethereum rakibinin tümü ile ilgili olumsuz bir görüşe sahip olduğunu belirtiyor. Analist, sosyal medya ve dijital eğlence materyalleri için merkeziyetsiz depolama ve dağıtım ağı olarak inşa edilmiş bir blockchain ekosistemi olan TRON (TRX)’un diğer altcoin’lere göre bir miktar yukarı yönlü potansiyele sahip olduğuna inandığını belirtiyor.

Uzman Görüşü: BTC Düşüşü Devam Ederse Bu Altcoin Projeleri Çökecek!

Analiste göre TRON(TRX), mevcut seviyelerden neredeyse yüzde 40 yükseliş yaşayabilir. Ancak, kripto para biriminin mucidi Justin Sun, Altcoin Sherpa’ya göre, yalnızca BTC fiyatının “dengelenirse” yeni projeler duyuracağını söylüyor. Justin Sun, dolar ile eşitlenecek olan beklenen TRON blockchain ekosistemine dayalı algoritmik bir stabilcoin olan USDD’yi duyurdu. USDD’nin piyasa değeri şu anda yaklaşık 577 milyon dolar. Altcoin Sherpa, TRX ile ilgili şunları söylüyor:

Uzun vadeli arama yapabileceğiniz birkaç kripto para biriminden olduğunu görüşündeyim. Şu an yapmazdım ama Justin Sun’ın kurucusu olduğu kripto para birimi yukarı yönlü harekete devam ediyor. BTC istikrar kazanırsa, bu seviyenin 0.12 dolara yükselmesini bekliyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Uzman Görüşü: BTC Düşüşü Devam Ederse Bu Altcoin’ler Çökecek!