Bu Altcoin Piyasasın Yeni SHIB'i: Devasa Ralli Devam Ediyor!
Bu Altcoin Piyasasın Yeni SHIB'i: Devasa Ralli Devam Ediyor!

Bu Altcoin Piyasanın Yeni SHIB’i: Devasa Ralli Devam Ediyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Crypto.com tarafından yürütülen pazarlama kampanyası, altcoin projesine bir haftada üç haneli fiyat yükselişi sağladı. Bu ani artış ile altcoin, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para listesinde yerini hazırlamış görünüyor. Bazı analistler şimdiden meteorik yükselişi popüler meme parası SHIB’in yükselişiyle karşılaştırıyor.

Crypto.com’un CRO’su yeni SHIB oldu

Crypto.com’un token’ı olan CRO bir haftadan kısa bir sürede %121,55 gibi şaşırtıcı bir artış kaydetti. Son 24 saat, altcoin projesinin yaklaşık %15 oranında arttığını, tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirlemeye ve yol boyunca diğer kriptoları geride bırakmaya devam ettiğini gösteriyor. Ayın başında, CRO 0,2097 dolardan işlem görüyordu, ancak Salı günü gerçekleşen meteorik bir yükseliş sonucu 0,9132 dolar ile yeni bir rekor kırmaya devam ediyor. Varlığın piyasa değeri 22,8 milyar dolara yükseldi ve bu da onu Shiba Inu, Litecoin ve Terra’nın önünde 12. sıraya yerleştirdi. Son 24 saat, yatırımcılar altcoin piyasasında mücadele ederken, CRO çevresinde 2,1 milyar dolarlık işlem hacmiyle çılgın hareketlilik gördü.

TradingView'e Göre CROUSD Grafiği
TradingView’e Göre CROUSD Grafiği

CRO’nun son günlerdeki yükselişi, Los Angeles Staples Center’ın yaklaşık 700 milyon dolar değerindeki bir anlaşmayla Crypto.com Arena olarak yeniden adlandırılmasına ilişkin duyuruyla yakından ilgili. Daha geçen ay borsa, Hollywood’dan Matt Damon’ın başrolde olduğu “Fortune Brave’i Seviyor” sloganıyla devasa bir kripto para reklam kampanyası başlattı. Crypto.com’un İtalyan Serie A, Fransız şampiyon PSG ve UFC ile ortaklıkları da devam ediyor. Bu ortaklıkların birleşimi, Crypto.com’un ABD Google Play Store’da 1 numaralı uygulama haline gelmesiyle sonuçlandı. Crypto.com 2019 yılında kuruldu ve dünyanın en büyük 10. kripto para borsası konumunda. Pazarlama kampanyalarının başarısının, dünya çapındaki kullanıcılardan daha yüksek talep çekmesi bekleniyor.

Öne çıkan altcoin projeleri

CRO, son aylarda önemli kazanımlar elde eden tek altcoin değil. SOL, üç haneli kazançlar elde ederek 5. sıraya kadar yükselmesine yol açan müthiş bir galibiyet serisine başladıktan sonra manşetlere girdi. Öne çıkan yükseliş, Ethereum’un çok yüksek gaz ücretlerine bir alternatif sunduğu için onu Ethereum’un en sıkı rakibi haline getiriyor.

AVAX, beklenmedik bir rallide DOGE ve SHIB’i devirdikten sonra ilk 10’a girdi. Altcoin projesinin, bir üst nokta için hedef belirlemesi bu süreçte 146,22 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gösterdi.  Liste, DOGE’nin gölgesinden ayrılan ve %1.000’in üzerinde bir kazanç elde ettikten sonra 9. sıraya yükselen SHIB’den bahsetmeden tamamlanmış sayılmaz. SHIB’in sağladığı bu kazançlar, popüler altcoin projesini 2021’de Google’da en çok aranan kripto para birimleri arasında Bitcoin ve Ethereum’un önüne yerleştirdi. Kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriproarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu Altcoin Piyasanın Yeni SHIB’i: Devasa Ralli Devam Ediyor!