Binance, Bu 5 Altcoin İçin 'Delist Duyurusu' Yaptı!

Binance, Bu 5 Altcoin İçin ‘Delist Duyurusu’ Yaptı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası, son 24 saat içerisinde yükselişe geçerken dev kripto para borsası Binance, yaptığı son duyuruyla beraber 2 altcoin projesini çapraz marjin işlemlerden, 3 altcoin’i ise izole marjin işlemlerden delist edeceğini duyurdu. İşte detaylar…

Dev kripto para borsası Binance, bu 5 altcoin projesi için delist duyurusunda bulundu!

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, son günlerde piyasanın da yükselmesiyle beraber bazı altcoin projelerini delist edeceğini duyurdu. 13 Ocak tarihinde yaptığı duyuru ile beraber Binance, Flamingo (FLM) ve Komodo’ya (KMD) ait tüm işlem çiftlerini çapraz marjin işlemlerden, Cocos-BCX (COCOS), Cream (CREAM) ve Secret’a (SCRT) ait tüm işlem çiftlerini ise izole marjin işlemlerden kaldıracağını aktararak delist edeceğini bildirdi.

Binance Federal Soruşturma Altında! İşte Bilmeniz Gerekenler

Öte yandan Binance tarafından yapılan bir açıklamada ise belirtilen işlem çiftleri için 16 Ocak tarihinde izole ve çapraz marjin borçlanmasını askıya alacak. Ardından TSİ 30 Ocak saat 09.00 itibariyle tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan bir ödeme yapılacak.

Dev kripto para borsası Binance, bu işlemlerin ardından bekleyen tüm emirleri kaldıracak ve KMD/USDT, FLM/USDT işlem çiftlerini çapraz marjin işlemlerden, COCOS/USDT, CREAM/BUSD, SCRT/BTC, SCRT/BUSD, SCRT/USDT işlem çiftlerini izole marjin işlemlerden ödünç alınabilir varlık olarak kaldıracak. Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar için platformda bulunan diğer işlem çiftlerinde işlemlere devam edebileceğini açıkladı.

Binance Bu 3 Altcoin İçin 'Delist' Duyurusu Yaptı!

Binance’in yaptığı duyurunun tamamı ise şu şekilde:

“Binance Margin , 30.01.2023 saat 06:00 UT) itibarıyla FLM ve KMD’yi Cross Margin’den ve ayrıca COCOS, CREAM ve SCRT’yi İzole Margin’den ödünç alınabilir varlıklar listesinden çıkaracak .

30.01.2023 saat 06:00 UTC’de Binance, kullanıcıların pozisyonlarını kapatacak, otomatik bir ödeme gerçekleştirecek.

FLM/USDT ve KMD/USDT çapraz marjin çiftlerinin yanı sıra COCOS/USDT, CREAM/USDT, SCRT/BTC, SCRT/BUSD ve SCRT/USDT izole marj çiftlerinde bekleyen tüm siparişleri iptal edecek.

Daha sonra bu çiftleri Çapraz Marj ve İzole Marj listesinden çıkaracağız.

Lütfen kullanıcıların listeden çıkarma işlemi sırasında pozisyonlarını güncelleyemeyeceklerini ve herhangi bir potansiyel kaybı önlemek için marj işlemlerinin sona ermesinden önce pozisyonlarını kapatmalarının şiddetle tavsiye edildiğini unutmayın.

Portföy Marjı kullanıcılarının yukarıda bahsedilen belirteçleri Marj Cüzdanlarından Spot Cüzdanlarına aktarmaları ve gerekirse 30.01.2023 06:00 UTC tarihinden önce marj bakiyelerini doldurmaları tavsiye edilir.”

Kripto para piyasasının durumu

Kripto para piyasası son bir haftalık süreçte yükselişe geçti ve 900 milyar dolarlık kritik seviyeyi aştı. Son 24 saat içerisinde yüzde 2.5 değerlenen genel kripto para piyasasının değeri 945 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Birçok altcoin projesi ise hızla yükselişe geçti. Son bir haftalık süreç içerisinde yüzde 80’in üstünde yükselen Aptos (APT), yatırımcıların dikkatini çekiyor. Anlık olarak fiyat durumu ise 6.78 dolardan işlem görüyor.

Dikkat: FED ve ISA, Kripto Paralar İçin Harekete Geçti!

Daha önce kriptoarena.com olarak fiyatını bildirdiğimiz lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise son bir haftalık süreçte yüzde 13’ün üzerinde yükseliş yaşadı ve 19 bin dolar seviyesini aşmayı başardı. Buna rağmen yaşadığı düşüşün ardından tekrar 18 bin dolar seviyelerine geri düştü. Anlık olarak lider kripto, 18,933.74 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Binance, Bu 5 Altcoin İçin ‘Delist Duyurusu’ Yaptı!