Analist İddialı: Borsa Tabanlı Altcoin Top 25'e Girecek!
Analist İddialı: Borsa Tabanlı Altcoin Top 25'e Girecek!

Analist İddialı: Borsa Tabanlı Altcoin Top 25’e Girecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Altcoin kahini Kevin Svenson, bir sonraki boğa koşusu boyunca borsa tabanlı bir altcoin’in piyasa değeri sıralamasında top 25’e yükseleceğini düşünüyor.

 

KuCoin, 67’nci sıradan top 25’e yükselecek

Yeni bir tweet’te Svenson, 99.200 takipçisine KuCoin Token’ın (KCS) Binance Coin (BNB) ve Cronos’un (CRO) başarı hikayesini takip edeceğini ve piyasa değeri bakımından 67. sırada bulunan altcoin’in ilk 25 kripto para arasına gireceğini söyledi. Analist, “KuCoin Token, Kasım 2021’den bu yana yaşanan tüm düşüş trendi boyunca en güçlü varlıklardan biriydi. BTC’ye karşı yükseldi ve değerini korudu. Bu yüzden KCS’nin bir boğa koşusunda ne yapacağını hayal edin.” ifadelerini kullandı. KuCoin, Ethereum (ETH) ekosistemi üzerine inşa edilmiş, borsa tabanlı bir altcoin. KuCoin’in yerel tokeni olan KCS, işlem ücretlerini azaltarak ve sahipleri ödüllendirerek ağdaki katılımı teşvik etmek için kullanılır. KuCoin, an itibariyle 21.72 dolardan işlem görüyor ve son yedi gün içinde yaklaşık yüzde 19 arttı.

 İleriye dönük olarak, Svenson, KuCoin’in şu anda en iyi 100 piyasa değeri sıralamasında yer alan tüm kripto varlıkları arasında en iyi performans gösteren altcoin olacağını düşünüyor. Bu ayın başlarında analist, katman-2 protokolü Loopring (LRC) için bir fiyat artışı çağrısında bulundu. LRC’nin fiyat artışı, Loopring’in GameStop’un ekosistemi üzerine inşa edilen yeni takas edilemez token (NFT) platformunun beta sürümünü erken kayıtlar ve fon mevduatları için yayında olduğunu duyurmasıyla aynı zamana denk geldi.

Terra Vakfı, 138 milyon dolar değerinde Bitcoin aldı: Altcoin, yeni ATH’ye ulaşabilir

28 Mart Pazartesi günü, Terra Vakfı, 135 milyon dolar değerinde BTC aldı ve 2022 yılı için toplam Bitcoin alımlarını 1 milyar doların üzerine çıkarardı. Terra, rezervlerinde 10 milyar dolar değerinde Bitcoin bulundurcağını açıklamıştı. Bloomberg‘e konuşan Terra Blockchain’in kurucusu Do Kwon da bu bilgiyi doğruladı. Veriler, Terra Vakfı’na ait adresin toplam 27.784.96954740 Bitcoin satın aldığını gösteriyor. Geçen hafta Kwon, Terra’nın UST stablecoin’ini desteklemek için BTC alımlarına hazır 3 milyar dolarlık fonu olduğunu söyledi. Luna Foundation Guard’ın Bitcoin adreslerine göre, şirket 26 Ocak’ta Bitcoin satın almaya başladı. Kwon’a göre, Bitcoin rezervi UST stablecoin’i destekleme yeteneğini geliştirmeye yardımcı olacak. Bu, özellikle Terra, UST’nin itfasında herhangi bir kısa vadeli taleple karşılaştığında yardımcı olacaktır. Kwon şunları söyledi:
Bitcoin ile özellikle ilgilenmemizin nedeni, BTC’nin en güçlü dijital rezerv varlığı olduğuna inanmamız. UST, para politikasının bir parçası olarak Bitcoin standardını uygulayan ilk internet yerel para birimi olacak.
Solana, Terra'yı Solladı! Yükseliş Devam Ediyor
 
 Terra’nın yerel kripto para birimi LUNA, güçlü artış kaydetmeye devam ediyor. 28 Mart Pazartesi günü, LUNA fiyatı 100 doları aştı ve şimdiden 2022’nin en düşük seviyesinden yüzde 100 kazançla işlem görüyor. LUNA fiyatı da son üç hafta içinde yüzde 30 değer kazandı. Ayrıca, LUNA, Rusya‘nın Ukrayna’yı işgalinden bu yana kripto piyasası oynaklığına karşı güçlü bir şekilde direnç gösterdi. LUNA fiyatı şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın işlem gördüğünden, çok yakında yeni rekorlar kırmasını bekliyoruz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist İddialı: Borsa Tabanlı Altcoin Top 25’e Girecek!