Bitcoin Yatırımcısı 10 Bin Dolardan Korkuyor! O Kadar Düşebilir mi?
Bitcoin Yatırımcısı 10 Bin Dolardan Korkuyor! O Kadar Düşebilir mi?

2 Uzman Forbes’a Konuştu: Bitcoin Düşmeye Devam Edecek mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bitcoin (BTC) 24 saatten daha kısa bir sürede yaklaşık yüzde 10 değer kaybederek, son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. BTC, an itibariyle 43.030 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin, 40 bin dolara düşebilir! Altcoin’ler daha hızlı toparlanacak!

BTC’deki son düşüşü uzmanlar, Forbes’a değerlendirdi.  StockCharts.com baş piyasa stratejisti David Keller, “Bitcoin (BTC)’deki düşüş şiddetli olsa da, aslında Bitcoin’deki düşüş eğilimi Kasım 2021’den bu yana devam ediyordu. Mevcut seviyeler ile Eylül 2021’in en düşük seviyesi olan 40 bin dolar civarında fiyat desteği beklenmeli. Bitcoin’in 69 bin dolardan düşmesi oldukça çalkantılı oldu. BTC’nin 40 bin dolara kadar düşme ihtimali var. Bu aralıkta oldukça istikrarlı bir taban desteği var. Geçen yıl kripto paralar ivme kazanırken, birçok işletme ve kurum treni kaçırdıkları için gerçekten endişeliydi. Ayrıca, yatırımcılar muhtemelen vergi ödemelerini düşünmeye başladılar. Bu yüzden, Bitcoin (BTC)’lerini tasfiye etmeye ve kar almaya başladılar.” açıklamasını yaptı.
Analist PlanB'den Kasım İtirafı: Bitcoin Tahminimde İlk Kez Yanılabilirim
 
My Digital Money’nin CEO’su ve kurucusu Collin Plume da durum hakkında yorum yaparak bazı önemli teknik seviyeleri belirledi. Yönetici, “Bitcoin, bir süre 45 bin dolarda önemli bir destek seviyesi görecek. 55 bin dolar seviyesi direnç olacak. Daha büyük resme bakarsak, Bitcoin’in son oynaklığı Solana, NEO ve Cardano gibi altcoin’lerin yükselişiyle bağlantılı olabilir. Bu altcoin’ler yatırımcıların ilgisini çekiyor ve sağlıklı ve rekabetçi bir pazar yaratıyor. Bu altcoin‘lere olan ilgi azaldığında,  Bitcoin (BTC)’in 2022’de ivmesini yeniden kazanabilir. Bugünkü düşüşü teknik olarak düşünürseniz, buna neden olacak büyük bir haber yoktu. Oldukça hızlı bir toparlanma bekliyorum, ancak Ethereum, Solana ve diğer tokenlerde daha hızlı bir toparlanma görürsek şaşırmayın.” ifadelerini kullandı.

 

Bakiyesi sıfır olmayan BTC adreslerinin sayısı, yüzde 23 arttı

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, piyasa şu anda düşüş eğiliminde görünse de, piyasadaki yükseliş belirtileri sıfır olmayan bakiyeye sahip yeni cüzdan sayısında görülebilir. Bu metrik, artmaya devam ediyor. Geçen yıl boyunca, bakiyesi sıfır olmayan 1.415 milyon Bitcoin cüzdan adresi eklendiğinden yüzde 23.2 büyüdü. Bu, Bitcoin kullanıcı tabanının zaman içinde arttığını gösteriyor.

Popüler Analistten Bitcoin ve Altcoin Tahmini: Ralli Geliyor!

Benzer şekilde, piyasadaki arz dinamikleri, piyasaya kurumsal yatırımcıların ve sabırlı uzun vadeli yatırımcıların hakim olduğu gerçeğine işaret ediyor. Rapor, zincir üstü aktivitenin, piyasaya hakim olan uzun vadeli yatırımcıların etkileyici olduğunu ve özellikle 2021’in yüksek fiyat oynaklığı işe geçtiğini göz önünde bulundurursak, bu tür yatırımcıların 2022’de Bitcoin fiyatı için oldukça yükseliş gösterdiğini belirtiyor

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2 Uzman Forbes’a Konuştu: Bitcoin Düşmeye Devam Edecek mi?