featured

İşte 2022’de Değerlenebilecek 5 Metaverse Altcoin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler analistler son zamanların trendi olan Metaverse odaklı projelere dikkat çekiyor. Son günlerde yoğun ilgi gören metaverse projelerinin, kısa sürede ciddi fiyat patlamaları yaşadığına daha önce de şahit olmuştuk. Analistler 2022 yılı için büyük potansiyele sahip olan 5 altcoin projesini takipçileriyle paylaştı.

Listenin ilk altcoin projesi: Fight of The Ages (FOTA)

Listenin ilk metaverse projesi Fight of The Ages (FOTA). Bu metaverse projesinde avatarınız için merkeziyetsiz bir kimlik cüzdanına sahip kahraman görünümleri, ekipman, NFT’ler satın almak ve satmak gibi birçok özelliği kullanabiliyorsunuz Bu MOBA RPG oyunu, biri Certic’ten, diğeri Hacken’den olmak üzere iki denetim geçirdi. Bu denetimler sonucunda projenin teknik anlamda güvenilir olduğu onaylandı diyebiliriz.

Listenin ikinci metaverse projesi ise Pax World (PAXW). Proje, insanlar arasındaki metaverse tabanındaki iletişime odaklanıyor. Proje, Sosyal eğitim amaçlı, hatta eğlence amaçlı olmasıyla beraber video, ses, 3D ve yüz tarama desteği içeriyor. NFT’leri ve 3D NFT’leri birleştirecek bir pazarları var. BEP20 tokenleri için Pax World IDO, Trustpad’de yer alacak, ancak herhangi bir tarih belirlenmedi. Ayrıca IDO’da satın alınabilecek 7,5 milyon PAXW olacak.

Listedeki bir sonraki metaverse projesi ise Cyber Trade. Proje, Binance Smart Chain üzerine inşa edilmiş, Play-to-Earn sistemine sahip bir metaverse oyunudur. CCASH, oyuncularına faydalı özellikler sunan bir proje olmakla birlikte bunlar arasında vatandaş sıralaması yönetim hakları, ödül sistemi deflasyon işlevleri ve diğer token yardımcı programlarını stake etmede yer alır. Buradan elde edilen gelirin yüzde 25’i oyuncu ödül havuzuna yeniden dağıtılacak ve yüzde 12,5’i yakılacak. Bu durum ise altcoin CCASH’in uzun vadeli fiyat artışına yardımcı olacak.

 MetaStrike ve Ancient Kingdom

Listede öne çıkan projelerden olan Ancient Kingdom (DOM) eski bir dövüş sanatları oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekip Vietnam’da bulunuyor ve CoinMarketCap platformunda altcoin DOM airdrop kampanyası 4 Ocak’tan 25 Ocak’a kadar sürecek. Bu proje Play-to-Earn projesi olmakla beraber oyunda altı farklı karakter türü var ve oyuncular istedikleri gibi seçebilir. Token’ların yüzde 60’ı halka açık olarak karşımıza çıkıyor. Toplam arzı 2 milyar token olacak.

Altcoin Buzz analistlerinin değerlenmesini beklediği son proje olan Metastrike (MST & MTT) ise VR tabanlı bir FPS oyunudur. Metastrike, MTS token ile Seedify’da 250.000 dolarlık başarılı bir IDO tamamladı. IDO’su olan MTS, DAO yönetim token’idir. Kullanıcılar bunu stake edebilir, turnuvalarda ve daha gelişmiş oyunlarda kullanabilir, onunla NFT ve metaverse arazisi satın alabilir. Metastrike ayrıca ikinci token olan MTT’ye sahip ve bu token ile yalnızca silah satın almak veya yeni haritaların kilidini açmak gibi oyun içi etkinlikler yapılabiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

İşte 2022’de Değerlenebilecek 5 Metaverse Altcoin!