Shiba ınu (SHIB)'da Çarpıcı Gelişme: Benimseme Devam Ediyor!

Shiba Inu Fiyat Analizi: SHIB Bu Direnci Desteğe Dönüştürmeli!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu (SHIB), düzeltmesinin sona erdiğini gösterebilecek ilginç bir teknik resim oluşturmuş gibi görünüyor. SHIB, an itibariyle,0,000038 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu 0.000039 dolar seviyesindeki direnci desteğe çevirmeli

Shiba Inu fiyatında meydana gelen son düşüş 0.000035 dolar seviyesinde destek buldu. Meme tabanlı altcoin, grafikte mavi ile gösterilen bu yükseliş alçalan takozun sonuna yaklaşıyor gibi görünüyor. Şu anki odak nokta, SHIB’nin bu seviyeden ivme kazanıp düzeltmeyi sona erdirmek için toplanıp toplanamayacağı. Bunun gerçekleşebileceğine dair ilk sinyal, SHIB’nin 0.000039 dolarlık direnci desteğe çevirmeyi başarabilmesidir. Bu gerçekleşirse, Shiba Inu (SHIB)’nun fiyat hareketini tersine çevirme şansı yüksek olabilir. Fiyatla birlikte hacim de düştü. Bu bir yükseliş göstergesidir. Ayrıca, kamadan kurtulmaya yönelik son girişim, bir ralli başladığında SHIB’e olan ilginin yüksek kaldığını gösteren hızlı bir hacim artışı ile karşılandı.

RSI düşüş eğilimini sürdürüyor ve 12 saatlik zaman diliminde neredeyse 30 puanın altına indi. Bu iyi bir gelişme değil, ancak RSI daha yüksek bir dip tamamlamayı başarırsa, o zaman Shiba Inu için bir toparlanma olası hale gelir. MACD: 12 saatlik MACD düşüş eğilimini sürdürüyor, ancak histogram pozitif tarafta bir çarpı işareti yapmaya çok yakın. Bu nokta onaylanırsa, bu, Kasım ayının başından bu yana ilk kez gerçekleşmiş olacak SHIB’nin fiyatı, bir kırılma girişiminde bulunulmadan önce birkaç gün boyunca bu oluşumun tepesinde konsolide olmaya devam edebilir. Bu son düşüşteki MACD histogramı ve azalan hacim, gelecekte olası bir ralliye işaret ediyor, ancak bunu doğrulamak için şu anda çok erken. Temel Destek seviyesi 0,000035 ve ; 0,000032 dolarda. Anahtar direnç noktası ise 0,0000039 ve 0,000044 dolarda bulunuyor.

 

Newegg, SHIB ile ortaklığını açıkladı

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, elektronik perakendecilik devi Newegg, popüler memecoin Shiba Inu ile ortaklığa imza attıklarını duyurdu. Şirket ayrıca ödemeler için Dogecoin’i de kabul ettiğini açıkladığı için iki memecoin arasındaki rekabet kızışacak gibi görünüyor.

Shiba Inu (SHIB) ödemelerinin eklenmesiyle ilgili spekülasyonların ardından oldukça olumlu bir ilgi gören Elektronik Perakendecilik devi Newegg, söylentileri doğrulayan resmi bir duyuru yaptı. Şirket Twitter üzerinden yaptıkları bir açıklamada SHIB ödemelerinin artık Newegg’de bir gerçekleştirilebileceğini ve müşterilerin Pazartesi gününden itibaren SHIB’i kullanarak alışveriş yapmalarına izin verdiğini doğruladı. Bununla birlikte, Newegg’in kripto yanlısı olduğu göz önüne alındığında bu kararları şaşırtıcı görünmüyor.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Shiba Inu Fiyat Analizi: SHIB Bu Direnci Desteğe Dönüştürmeli!