BNS Token (BNS) Nedir?
BNS Token (BNS) Nedir?

BNS Token (BNS) Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BNS Token (BNS) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. BNS borsası tarafından piyasaya sürülen Coin, dijital nakit olmak için tasarlanan bir kripto para birimidir. Aynı zamanda BNS’yi piyasaya süren Bitbns, Aralık ayı 2017 yılında piyasaya sürülen Hindistan merkezli bir kripto para borsasıdır. Özellikle borsanın web sitesi, kendini Hindistan’ın en büyük kripto para değişim platformu olarak tanımlamaktadır. Platform dünya çapında 5 milyondan fazla kullanıcısıyla, 14,5 milyon dolarlık işlem hacmine sahip olmaktadır. Kullanıcılar, BNS ile 393’ün üzerinde kripto para birimini takas edebilmektedir. Aynı zamanda yatırımcılar, DeFi ürünlerine erişim sağlayıp USDT için yıllık %7’ye varan pasif gelir elde edebilmektedir.

BNS Token projesi temelinde dijital ödemeler için kullanılan ve ETH Blockchain üzerinde çalışan bir ERC-20 Token’idir. Ayrıca Token’in xDai ağında yer alan adresi de vardır. Daha çok protokollü bir yapıyla çalışmaktadır. Bu sayede, yatırımcılarının onu tıpkı fiat para birimleri gibi kullanmalarına imkan tanımaktadır. BNS, gerçek dünyadaki farklı alanlarda kullanım durumlarına sahiptir. Kullanıcılar ise, bu kripto parayla, gerçek dünyada farklı ödemeler yapabilmektedir.

Nasıl çalışır?

Kullanıcılar, BNS Token’le farklı yerlerde ve platformlarda ödeme yapabilmektedir. Örnek olarak; kullanıcılar BNS Pay’le banka kartlarını kullanarak, Token aracılığıyla alışveriş yapabilmektedir. Aynı zamanda BNS, kullanıcılarına bir çeşit bankacılık hizmeti de sunar. Bu hizmet, Token kullanıcılarının fiat veya kripto parayla kredi alabilmesine imkan tanımaktadır. Ayrıca BNS, uluslararası para aktarımlarında da kullanılabilmektedir. Özellikle Token’le yapılan sınır ötesi işlemler ucuz ve hızlı şekilde gerçekleşmektedir.

BNS Token’le kullanıcılar, bir dizi yatırım aracına erişim sağlamaktadır. Özellikle platform, kripto para yatırımlarını düşünüp, BNS’ye bir dizi araç tasarlamıştır. Aynı zamanda kullanım durumlarının yanında bir dizi özelliklere de sahiptir. Örnek olarak; kripto para oldukça hızlı işlem gerçekleştirmektedir. Ayrıca düşük işlem ücretleriyle çalışarak yüksek güvenlik imkanı sunar. Proje kullanıcıları da, BNS Pay’la Token’i offline şekilde kullanabilmektedir. Özellikle BNS’nin sunduğu indirimler ve kampanyalara da anında erişim sağlanabilmektedir.

BNS Token (BNS) nedir? Nasıl satın alınır?

Şu anda BNS ile işlem yapılabilen borsalar; KuCoin, MEXC, BitGlobal, Bittrex ve Bitbns’dir. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

İlk adım olarak BNS listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonrasında borsanın hesap açma adımlarını izleyin. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay süreçlerini tamamlayın. Bir diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını izleyin. Son adım olarak istenilen bakiye tutarınca BNS Coin’i seçerek alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

BNS Token (BNS) Nedir?