Bitcoin İçin Sırada Hangi Fiyat Seviyeleri Var?
Bitcoin İçin Sırada Hangi Fiyat Seviyeleri Var?

Bitcoin İçin Sırada Hangi Fiyat Seviyeleri Var?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen kripto para uzmanları, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için kritik seviyeleri açıkladı! İşte detaylar…

Bitcoin yatırımcıları şimdiden zayıflık gösteriyor!

Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere lider kripto para birimi Bitcoin, anlık olarak 19 bin dolarlık destek bölgesinde bulunuyor. Altında dört aylık bir aralığın alt uç noktaları bulunurken, bu bölgeye yapılan bir ziyaretin bir sıçrama görmesi muhtemel görünüyordu. Yine de böyle bir düşüş, satıcıların üstün olduğunu da gösteriyor.

Bitcoin 19 bin dolar seviyesini savunabilir ve 20,4 bin dolarlık kısa vadeli direnci geçmeyi başarabilirse, 21,5 bin dolara doğru bir ralli mümkün görünebilir. S&P 500 için Cuma günü yaşanan kötü düşüş, Pazartesi günü yaptığı performansın hem kendisi hem de Bitcoin için önümüzdeki haftanın tonunu belirleyebileceği anlamına geliyor. Sarı renkle vurgulanan, Bitcoin’in Haziran ortasından bu yana işlem gördüğü bir aralıktı. Haziran ayındaki keskin düşüş, o zamandan beri mevcut aralığın düşük olduğu bir bölge olan 18.6 bin dolarlık destek bölgesinde durduruldu. Yüksek aralık 24,5 bin dolardı, orta nokta 21,5 bin dolardı. Son aylarda, bu seviyelerin üçü de çok önemli hale geldi.

Bir destek ne kadar çok test edilirse o kadar zayıflar. Bu, yakında BTC’nin 18.6 bin dolar işaretinin altında kırılmasını görebilir. Daha düşük zaman dilimlerinde, 19 bin dolarlık bölge de dikkat edilmesi gereken bir destek. 18.6 bin doların altında bir günlük seans veya 19 bin doların altında bir saatlik seans, BTC için güneye doğru güçlü bir hareketin başlangıcı olabilir.

Göstergeler de düşüş eğilimini ortaya koydu. RSI, nötr 50’yi geçmeyi başardı, ancak bunu destek olarak tutamadı. Basın zamanında, günlük zaman diliminde nötr veya hafif düşüş momentumuna işaret etti. OBV geçen ay da güçlü bir trendden yoksundu. OBV’nin düşüş trendi Ağustos ayında durduruldu, bu nedenle alım ve satım hacmi arasındaki denge bir birikim aşamasının önerisi olabilir. CMF, geçen ayı +0.05’in üzerinde, piyasaya yoğun yatırım seviyelerini göstermek ve satın alma baskısını vurgulamak için harcadığı için bu sonuca katılacaktır.

Uzmanlar Ekim ayındaki birikim ivmesine işaret etti!

Borsa dışı arz metriği, yıllardır yavaş yavaş yükseliyor. Mayıs’ta ve Temmuz’da olduğu gibi hızlı, ancak nispeten sığ geri çekilmelerle kesintiye uğradı. Eylül ortasından sonuna kadar düzdü ve Ekim ayında keskin bir artış gördü. Bu Bitcoin için 18.6 bin dolarlık ziyaretin satın alındığını ve soğuk cüzdanlara taşındığını gösterdi. Borsalardaki arz da Eylül ayının sonuna doğru ani bir düşüş yaşadı. Birlikte, son iki hafta içinde olası bir güçlü satış baskısı eksikliğini öne sürdüler.

Bitcoin için fiyat hareketi, 19 bin dolar ve 18,6 bin dolar civarında riskli bir satın alma fırsatı ortaya çıkardı. Yükselişte, 20.8 bin dolar ve 21.5 bin dolar seviyeleri, BTC boğalarının tek bir girişimde kırılmayabileceği sert direnç bölgeleri olarak karşımıza çıkıyor. 18.6 bin doların altına bir düşüş, BTC’nin hızla 17.8 bin dolar seviyelerine düşüş yaşamasına neden olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bitcoin İçin Sırada Hangi Fiyat Seviyeleri Var?