Balinalar Hızla Binance'deki Bu Altcoin Projesini Biriktiriyor!
Balinalar Hızla Binance'deki Bu Altcoin Projesini Biriktiriyor!

Balinalar Hızla Binance’deki Bu Altcoin’den Biriktiriyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası, balinaların odağında olan bu altcoin projesi ile çalkalanıyor. Son olarak aktarılan verilere göre balinalar, Binance üzerinde bulunan bu altcoin projesini biriktirme yoluna gitti! Peki, neden? Bu altcoin için sıradaki seviyeler ne? İşte detaylar…

3 Büyük kripto para balinası Lido DAO (LDO) biriktiriyor!

Kripto para piyasası balinaların yeni aktiviteleriyle çalkalanıyor. 16 Mayıs’ta on-chain veri analiz platformu ‘Lookonchain’, LDO biriktiren üç balina hesabı tespit etti. Bir adres Binance’ten 2,01 dolar fiyatla yaklaşık 1,52 milyon dolar değerinde 724.822 LDO çekti. Başka bir balina Binance’ten 1,83 dolardan 1,38 milyon dolar değerinde 655.641 LDO çekti. Üçüncü balina ise 12 Mayıs’ta 974.000 USDC ile 570.883 LDO’yu 1,71 dolardan satın aldı. Bununla beraber LDO fiyatları son birkaç gün içinde büyük hareketlerle piyasa trendini değiştirdi.

Bir diğer yandan 15 Mayıs’ta likit stake platformu, V2 yükseltmesinin bir parçası olarak stake edilmiş ETH para çekme işlemlerini etkinleştirdi. Lido, V2’nin “kullanıcıya en çok hitap eden yönü Ethereum para çekme işlemleri olmak üzere” iki ana bileşen sunduğunu duyurdu. Yeni bir para çekme sayfası, kullanıcıların karşılığında ETH almak için stake edilmiş Ethereum (stETH veya wstETH) tokenlerini yatırmalarını sağlıyor. Lido, para çekme süresinin bir ila beş gün arasında olabileceğini aktarıyor. Bir diğer yandan V2 yükseltmesi modüler bir stake yönlendiricisi de içeriyor. Bu, solo stakerlar, DAO’lar ve Dağıtılmış Doğrulayıcı Teknolojisi (DVT) kümeleri gibi çeşitli grupların staking çeşitliliğini teşvik ediyor.

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere Nansen’in Shapella gösterge paneli hala para çekme işlemlerinden daha fazla ETH yatırma işlemi olduğunu bildiriyor. Bununla birlikte, toplam stake edilenlerin %29’una sahip olan Lido’dan gelenler henüz dahil edilmedi. Para yatırma işlemleri şu ana kadar para çekme işlemlerini geride bıraktı ve kilitlenen toplam miktar yaklaşık 18,3 milyon ETH. Bu, tüm arzın %15,2’sini temsil ediyor ve yaklaşık 33 milyar dolar değerinde.

Popüler altcoin LDO ve ETH fiyat analizi

Lido DAO (LDO) son zamanların en popüler altcoin projelerinden biri haline geldi. Son 24 saat içerisinde yüzde 5.7 değer kazanan popüler altcoin, anlık olarak 2.20 dolar seviyesinden işlem görüyor. Piyasa değeri ise 1.922.802.802 dolar seviyelerinde yer alıyor. Son 24 saatlik işlem hacmi ise anlık olarak 112 milyon dolar seviyelerinde bulunuyor.

LDO fiyat grafiği

Bir diğer yandan Ethereum (ETH) fiyatı ise anlık olarak 1.823,20 dolardan işlem görüyor ve son bir haftalık süreç içerisinde yüzde 1.2 değer kaybı yaşadı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Balinalar Hızla Binance’deki Bu Altcoin’den Biriktiriyor!