Santiment Duyurdu: Balinalar Bu Altcoin İçin Geliyor!
Santiment Duyurdu: Balinalar Bu Altcoin İçin Geliyor!

Santiment Duyurdu: Balinalar Bu Altcoin İçin Geliyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında yaşanan çöküşler sonucunda birçok kripto para balinası bu çöküşleri fırsat bildi ve altcoin birikimine gitti. Zincir üstü veri analitik firması Santiment’e göre, en büyük Cardano (ADA) köpek balıkları, anlık olarak dört milyardan fazla ADA’ya sahip bulunuyor. Bu balinalar, cüzdanlarına FTX çöküşünün ardından bu yana 331 milyon ADA token daha eklediler. Öte yandan Santiment verilerine göre 10 bin ila 100 bin ADA’ya sahip adresler şu anda 1,5 yıl içindeki, yani Haziran 2021’den bu yana en yüksek arz yüzdesine sahip bulunuyor.

Önde gelen kripto para balinaları Cardano (ADA)’ya yatırım yapmaya devam ediyor!

Kripto para piyasasında yaşanan son FTX çöküşünün ardından birçok kripto para balinası altcoin birikimine gitti. Santiment verilerine göre önde gelen köpek balinaları, ADA biriktirmeye devam ediyor. FTX çöküşünden bu yana kripto para balinaları cüzdanlarına toplam olarak 331 milyon ADA token daha eklediler. Bir diğer yandan 10 bin ila 100 bin ADA token’ına sahip cüzdanlar ise 7 Kasım tarihinden bu yana 83 milyon dolar değerinde ADA token eklediler.

Zincir üstü analitik firmasına göre, önemli Cardano köpekbalıkları Haziran ayından bu yana istikrarlı bir şekilde birikiyor. Bu adreslerin, Kasım başındaki FTX patlamasından bu yana dip alımlarını yeni bir seviyeye taşıdığını belirtiyor. 10.000 ila 100.000 ADA tutan adresler, FTX’in likidite krizinin gün yüzüne çıktığı 7 Kasım’dan bu yana 83 milyon dolar değerinde kripto para ekledi.

Sadece büyük Cardano adresleri çantalarına eklenmekle kalmadı, aynı zamanda Cardano cüzdanlarının sayısı da 200.000’den fazla cüzdan arttı. Cardano Vakfı’nın verdiği son bilgilere göre toplam cüzdan sayısı 3.80 milyona yükseldi. Kasım ayı başında bu rakam 3.63 milyon civarındaydı.

Altcoin ADA fiyat durumu

Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere kripto para piyasasının yakından takip edilen altcoin projelerinden biri olan Cardano (ADA), son bir haftalık süreçte yüzde 13 değer kaybı yaşadı. Son 24 saatlik süreçte ise yüzde 2 değer kazanan ADA, anlık olarak 0,259295 dolardan işlem görüyor. Son birkaç aylık süreçte büyük fiyat düzeltmeleri gören Cardano (ADA), her ne kadar bu süreçte düşüşler görse de piyasa değerine göre ilk on kripto para birimi arasında dokuzuncu olarak kendine yer buluyor. Popüler altcoin ADA, ATH seviyesi olan 3.10 dolarlık seviyeden yüzde 91 uzaklıkta bulunuyor. Öte yandan ADA, uzun bir süredir yeni adres girişleri yaşamaya devam ediyor. Birçok yatırımcı ise bu adreslerin artış göstermesiyle beraber ADA’da yükseliş bekliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Santiment Duyurdu: Balinalar Bu Altcoin İçin Geliyor!