Ripple Yöneticisi: Bu Altcoin Piyasaları Umut Vadediyor!

Ripple Yöneticisi: Bu Altcoin Piyasaları Umut Vadediyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple CEO’su David Schwartz’dan heyecan verici gelişme! Ünlü CEO’nun gözü oyun NFT’lerinde. İşte detaylar…

Ripple yöneticisi bu projesi “umut verici” buluyor!

Kripto dünyası için çalkantılı bir senenin sonuna gelirken, yeni haber Ripple yöneticisinden geldi. Popüler altcoin özellikle FTX’in iflasından sonra ciddi bir düşüş yaşamıştı. Şu anda 0.38 dolar seviyelerinden işlem gören Ripple, yeniliklerin ardından tekrar şahlanabilir. Yönetici Schwartz’ın yaptığı açıklamalara göre, karbon kredileri ve oyun NFT’leri gelecek vadediyor. Özellikle son aylarda sıkça gündeme gelen oyun tokenları ve oyun NFT’leri, yeni yıla damga vuracak! Metaverse dünyasıyla birlikte kripto sektöründe de bambaşka bir devir başlıyorken, Ripple buna öncülük edebilir.

Ripple Yöneticisi: Bu Altcoin Piyasaları Umut Vadediyor!

Decentral konferansında konuşan Schwartz, karbon kredileri konusunda heyecanlı olduğunu dile getirirken, oyun NFT’lerine de değindi. CEO, oyun alanındaki NFT’lerin şu ana dek birçok soruna çözüm olduğunu dile getirdi. Ripple şu anda doğrudan tüketici uygulamaları oluşturmuyor, ancak düşük maliyetli ve yüksek hızlı bir XRP için yararlanabilecek ortaklar arıyor. CEO Schwartz ise, Ripple’ın ekosistemlerde mantıklı olan gerçekçi projelerin geliştirilmesini teşvik etmek amacıyla kendi fonuyla yola çıktığını söyledi. Bu kapsamda CEO, insanların “mantıklı” yatırımlar yapması gerektiğini düşünüyor.

Sektöre damga vuran oyun NFT’leri

Bu yıl çok konuşulan oyun NFT’leri tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle oyunseverleri de NFT yatırımına teşvik eden bu yenilik, kripto dünyası için büyük bir gelişmenin başlangıcı olmuş durumda. Ripple CEO’sunun oyun NFT’lerin gelecek vadettiğini dile getirmesinin akabinde kripto yatırımcılarının bu konuya olan merakı daha da arttı. Bu yıl gündeme bomba gibi düşen oyun NFT’lerinin başında şüphesiz Tamadoge geliyor. En iyi Metaverse NFT oyunu olarak nitelendirilen Tamadoge, DOGE ekosisteminde yeni dahil olan coinlerden biri. OKX gibi birçok popüler borsada listelenen Tamadoge, yatırımcıların radarına girmeyi başardı.

Ripple Yöneticisi: Bu Altcoin Piyasaları Umut Vadediyor!

Yatırımcıların dikkatle takip ettiği bir diğer oyun NFT’si ise Battle Infinity. P2E coin kullanılan oyunda, yatırımcılar NFT ile gelir elde edebiliyor. Battle Arena olarak da bilinen bu oyundaki tüm itemler şimdiden NFT olarak yapılandırılmış durumda. Bu iki oyun NFT’sinin dışında yatırımcıların gözdelerinden olan Axie Infinity de son dönemlerde adından çok söz ettirdi. Kriptoarena.com olarak da belirttiğimiz gibi son günlerde ünlü yatırımcıların dikkatini çeken oyun, NFT ile satın alınabilen arsaları içeriyor. Çok ses getiren son oyun NFT’si ise; Silks! Oyna-kazan temelli bir oyun olan Silks, NFT at yarışı oyunlarıyla kullanıcıların kazanç sağlamasını kolaylaştırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ripple Yöneticisi: Bu Altcoin Piyasaları Umut Vadediyor!