Binance, İnovasyonun Sınırlarını Zorluyor! İşte Yeni Özellikler

Binance, İnovasyonun Sınırlarını Zorluyor! İşte Yeni Özellikler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası Binance kullanıcılarına getirdiği yeni özellikler ile inovasyonun sınırlarını zorluyor! İşte detaylar…

Popüler kripto para borsası İnovasyonda sınır tanımıyor!

İnovasyon, kripto para birimlerinin kitlelere ulaşmasını sağlamak için endüstride sıçramalar ve sınırlar sağlayan kripto alanının tam merkezinde her zaman mevcut bir olgudur. Gelişmiş teknolojik uyarlamalardan yeni kullanıcı perspektifleri sunmaya kadar, kripto endüstrisinin her yönü, kripto kullanıcılarının genişleyen ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak gelişir.

Dikkat: Binance Bu Ülkede Yasaklanabilir!

Bu kadar sürekli gelişen bir alanın ön saflarında yer alan platformlar, endüstri lideri olmak için yeniliğin sınırlarını zorlamalı ve ötesine geçmelidir. En büyük kripto para birimi ve blok zinciri teknolojisi altyapı sağlayıcısı olan Binance, kripto alanındaki en büyük oyuncu olmaktan ziyade endüstri lideri olmanın ne demek olduğunu anlıyor. Platform, öncekilerin doğasında bulunan sayısız sorumluluğu kabul ediyor ve sektörü ileriye taşımak için yeni yollar buluyor. Piyasa, platformları çökerten ve kripto ekosisteminin gelişimini engelleyen bir çöküşün pençesinde olsa bile, Binance bunların hiçbirinden etkilenmiyor gibi görünüyor. Geçen ay Binance, Web3’teki en parlak beyinleri bir araya getirdi ve elliden fazla yeni güncelleme ve özelliğin hayata geçirildiği inanılmaz bir genişlikte yeni ürünler piyasaya sürdü ve tüm bunları kullanıcıları yaptıkları her şeyin merkezinde tutuyordu.

Binance kullanıcılarına yeni özellikler sunuyor!

Binance, Web3’ün en iyilerini sergileyen üç günlük bir etkinlik olan Binance Blockchain Week Paris’i başlattı ve kripto pasif gelir elde etmek için daha kullanıcı dostu bir yaklaşım da dahil olmak üzere sürekli büyüyen ürün yelpazesini genişletti. Aynı zamanda platform, çeşitli yeni ürünler piyasaya sürerek ve çeşitli özellikleri güncelleyerek ürün inovasyonunu zorlamaya devam etti.

Binance, 6-15 Eylül'de Bu Altcoin İşlemlerini Durduracak!

Binance hediye kartları:

Binance Hediye Kartı Piyasası, özel etkinlikler ve üç yeni kripto hediye kartı türü ile fayda ve ekstra eğlence getiriyor:

  • Fixed-denomination
  • Cashback
  • Mystery

Fixed-denomination hediye kartları daha sezgisel bir satın alma deneyimi sunarak, kullanıcıların önceden manuel olarak dönüştürmeye gerek kalmadan belirli miktarlarda desteklenen kripto para birimleriyle yüklü kartları satın almalarına olanak tanır. Öte yandan Mystery ve Cashback hediye kartları, kullanıcılara kripto ödüllerinden paylarını alma şansı için sınırlı süreli etkinliklere erişim sağlar. Geçen ay platform, MC ve DEGO ödüllerinde 33.000 dolar verdi.

Binance ve İki Borsa Bu İki Altcoin İçin İşlemleri Askıya Aldı!

Basit Kazanç:

Platform, Esnek Yatırımları, Kilitli Yatırımları ve Kilitli Staking işlemlerini birleştirerek en popüler Binance Kazanç ürünlerinden bazılarını Basit Kazanç (Simple Earn) adı verilen tek bir platformda yeniledi. Adından da anlaşılacağı gibi Simple Earn, kripto abonelik sürecini basitleştirir ve dijital varlık teşvikleri için doğrudan bir deneyim sunar. Kullanıcılar tek tıklamayla favori varlıklarını istedikleri zaman kullanmalarını sağlayan esnek bir plana veya sabit zamanlı abonelikler için daha yüksek ödüller veren kilitli bir plana abone olabilir.

Web3 Altyapısını Geliştiren Binance Labs:

Binance Labs, 1. katman blok zinciri Aptos, blok zinciri güvenlik firması Salus Security, Web3 altyapı sağlayıcısı Mysten Labs, isim hizmeti ağı Space ID ve blok zinciri veri işi Bitquery dahil olmak üzere altı projeye yatırım yaptı. Binance’in resmi merkezi ve risk sermayesi kolu olan Binance Labs, gelişmekte olan Web3 girişimlerini takip eder ve gelişmek için ihtiyaç duydukları kaynakları sağlayarak onları destekler.

Binance, Terra Yatırımından Milyarlarca Dolar Kaybetti!

BUSD, Avalanche ve Polygon ağları tarafından destekleniyor:

BUSD artık Avalanche ve Polygon ağları tarafından destekleniyor ve kullanıcılara düzenlenmiş, 1:1 USD destekli stabilcoini platformlar arasında taşımak için hızlı ve güvenli bir yol sunuyor. BUSD ayrıca Ethereum, BNB Smart Chain ve BNB Beacon Chain’de de mevcut.

Binance ID:

Binance Kimliği, kullanıcıların tıpkı Google, Apple ve Facebook girişlerinde olduğu gibi Binance hesaplarını kullanarak üçüncü taraf sitelere kaydolmalarını ve oturum açmalarını sağlar. Ayrıca Binance ID’yi destekleyen üçüncü taraf platformların hiçbiri Binance’e ait değildir ve bunlara bağlı değildir.

Binance uygulaması güncellendi!

Daha fazla alım satım aracı:

Platform, Günlük Yüzde Değişimi, Token Bilgileri ve Fonlama Geçmişi, 1 saniyelik K-çizgisi çizelgeleri ve ana sayfada görünen Sık Kullanılan kripto para listesi gibi araçlar içeriyor. Bu eklenen özelliklerle kullanıcılar artık tercih ettikleri tokenların performans geçmişini takip ederken yerel saat dilimlerinde fiyat değişikliklerini saniyeye kadar inceleyebilir.

binance

Binance Options yenilendi:

Daha önce kriptoarena.com olarak belirtitğimiz üzere Binance, yakın zamanda yenilenen Binance Options işlem platformunu Binance uygulamasında başlattı. Perakende yatırımcılar artık portföylerini hedge edebilir veya temiz, sezgisel bir kullanıcı arayüzü üzerinde Avrupa tarzı opsiyon sözleşmeleri aracılığıyla piyasa görüşlerini ifade edebilir. Opsiyon işlemlerine aşina olmayan kullanıcılar için platform, daha fazla bilgi için eksiksiz bir kılavuz sunar.

“The Discover Feed” yenilendi:

Platform, içerik keşfini zahmetsiz hale getirmek için Binance Pro modu ana sayfasını yeniden tasarladı. Kullanıcılar artık Binance uygulamasının Pro sürümünde ana sayfanın alt kısmında bir İçerik Keşfet beslemesi görecek.

Yeni Discover Feed, yayınlanırken bir dizi içeriği görüntüleyerek kullanıcıları Web3 ile ilgili en son haberlere, olaylara bağlar. Kullanıcılar Keşfet akışını keşfettikçe, uygulamanın sistemi, kullanıcının tıkladığı ve okuduklarına göre içeriği otomatik olarak önerir.

BNB, Çalınan Fonlarla Ne Yapılacağına Karar Verecek!

Discover Feed, kripto ekonomisi hakkında en son haberleri, toplulukta trend olan konuları ve kripto ve blok zinciri ile ilgili 400’den fazla konu hakkında bilgilendirici makaleler sunarak Binance kullanıcılarını gerçek zamanlı olarak Web3 dünyasına bağlayacak.

Binance ve Crypto-Air Tickets ortaklığı kuruldu:

Platform, Crypto Air Tickets ile ortaklık kurdu ve kullanıcıların cüzdanlarındaki kripto bakiyesini kullanarak Binance uygulamasına sadece birkaç dokunuşla uçak bileti rezervasyonu ve ödemesi yapmalarına olanak sağladı. Crypto Air Tickets mini uygulaması, aralarından seçim yapabileceğiniz 1.000’den fazla havayolu ve 9.000 konum sunar ve kripto para birimini kullanarak uçak bileti rezervasyonu yapmanın en basit yöntemidir. Kullanıcılar sadece bir varış yeri ve ilgili teklifi seçebilir, ardından Binance Pay ile HODL-ed fonlarını kullanarak bilet için ödeme yapabilir.

Popüler kripto para borsası, kripto toplulukları için bakış açısını genişletiyor!

Platform kullanıcıları ve daha büyük dijital varlık alanı için inşa etmeye devam ederken, olumsuz piyasa duyarlılığına rağmen Binance’in doğasında bulunan değerler değişmedi. Popüler borsa, kullanıcıların yararına yeni işlevler oluşturmak üzere tasarlanmış yenilikçi iş modelleriyle her zaman standart bir borsa olmuştur.

Platform, kripto topluluğu için daha fazla fayda sağlayabilecek yenilikleri sık sık dağıtarak kripto ekosisteminin sınırlarını zorlamaya ve böylece dünyanın dört bir yanından kripto kullanıcılarının bakış açısını yeniden şekillendirmeye çalışıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Binance, İnovasyonun Sınırlarını Zorluyor! İşte Yeni Özellikler