Dikkat: Bu Metaverse Altcoin Metrikleri Önemli Sinyaller Veriyor!

Dikkat: Bu Metaverse Altcoin Metrikleri Önemli Sinyaller Veriyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında birçok altcoin projesi değer kazanırken, metaverse projelerinin takipçileri gözünü bu metaverse altcoin projesi The Sandbox’tan ayırmıyor. Peki, uzmanlar SAND hakkında ne düşünüyor? İşte detaylar…

Uzmanlar, metaverse altcoin projesinin metriklerine dikkat çekiyor!

Popüler metaverse altcoin projelerinden biri olan Sandbox’ın yerel token’ı SAND, Mayıs ayının en yüksek seviyelerine geri döndükten sonra yeniden direnci test etti. Uzmanlara göre bu durum SAND’ın, Haziran ortasındaki dip seviyesinden yaklaşık yüzde 90 seviyelerine kadar yükseldiği son dört haftadaki yükseliş performansından kaynaklanmaktadır. Öte yandan popüler metaverse altcoin SAND, makro düşüş eğiliminin Kasım 2021’de başlamasından bu yana kadar birden fazla toparlanma dönemi yaşadı. Uzmanlara göre en son artışın her zaman en büyük olması ise dikkat çekiyor. Uzmanlar, popüler kripto para birimi SAND’ın aşırı satıldığını ve yükseliş düzeltmesi için geciktiğine dikkat çekerek bu durumun şaşırtıcı olmadığını da ekliyor ve kripto para biriminin 0.236 Fibonacci seviyesinin yakınında bir miktar aşağı yönlü baskı yaşadığını belirtiyor.

Birçok yatırımcı ise SAND’ın başka bir toparlanma için geç kaldığını düşünüyor. Uzmanlar ise kripto para piyasasının daha fazla değer kazanması ve fonlanması halinde, özellikle Haziran ayında yaşanan ayı döngüsünün dibi olduğu ortaya çıkarsa, bir toparlanmanın yaşanabileceğine dikkat çekiyor.

Kripto para uzmanları SAND hakkında önemli detaylara yer verdi!

SAND’ın Haziran ortasından bu yana güçlü toparlanmasının arkasındaki nedenlerden biri, The Sandbox’ın piyasa değerine göre metaverse projeleri listesinin başında yer almasıdır. Bu statü sahibinde popüler metaverse altcoin projesi, yatırımcıları kendine çekebiliyor.

Ayrıca, 18 Temmuz’da 1,02 milyar dolarlık kripto para transferi göz önüne alındığında SAND’ın hacmi zirveye ulaştı. Ancak 21 Temmuz itibariyle hacim neredeyse yarı yarıya düştü ve buna rağmen aktif adres sayısı artmaya devam etti.

SAND’ın 19 Temmuz’daki hacim artışı, cüzdanlarından çekilen adreslerin sayısında bir artış olduğunu gösteriyor. Kripto para analistlerine göre bu durum, en büyük adreslerden çıkışları da yansıtan satış baskısını açıklayabilir. Satış baskısı, 19 Temmuz ile 20 Temmuz arasında en büyük adreslerin elinde bulundurduğu arzdaki yüzde 0,33’lük bir düşüşten kaynaklandı.

Dikkat: Bu Metaverse Altcoin Metrikleri Önemli Sinyaller Veriyor!

SAND arzının adreslerdeki bakiyeye göre dağılımı, en son düşüş eğiliminin neden kısıtlandığına daha fazla ışık tutuyor. Analistlere göre bu durum aslında, 100.000 ila 10.000.000 SAND’a sahip olan adresler cüzdanlarını yeniliyor.

Dikkat: Bu Metaverse Altcoin Metrikleri Önemli Sinyaller Veriyor!

Son olarak uzmanlara göre popüler metaverse altcoin projesi SAND’ın fiyat durumu, önümüzdeki günlerde Mayıs ayının dip seviyelerini zorlamaya devam edip etmeyeceği kripto para piyasasının genel durumuna bağlı olarak açıklanıyor. Popüler kripto para birimi SAND, geçtiğimiz 1 hafta içerisinde yüzde 13 değer kazandı. Anlık olarak ise metaverse altcoin, 1.37 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Dikkat: Bu Metaverse Altcoin Metrikleri Önemli Sinyaller Veriyor!