Dava Sonucu Değil, Bu Metrikler Ripple (XRP) Fiyatını Uçuracak!

Dava Sonucu Değil, Bu Metrikler Ripple (XRP) Fiyatını Uçuracak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple-SEC davası devam ederken XRP fiyat seviyesinin, 0,398 dolarda bulunan bir destek seviyesinden önce yükseliş eğiliminde olduğu belirtiliyor. Destekten gelişecek bir sıçramanın muhtemel yüzde 40 oranında bir yükselişi tetikleyebileceği bildiriliyor.

Ripple-SEC davasında gelişmeler yaşanıyor

XRP fiyatı, bir yıldan uzun süredir devam eden büyük düşüşün ardından toparlanıyor. Bununla birlikte, Ripple şirketinin dava ile karşı karşıya olmasına rağmen iyi ilerlediği belirtiliyor. Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu(SEC) tarafından öne sürülen davada iyi bir savunma yaptığı söyleniyor. Ayrıca, Ripple şirketinin avukatları, davacılara SEC eski yöneticisi William Hinman’ın 2018’deki konuşmasından önce gerçekleşen konuşmaları teslim etmeleri için baskı yapıyor.

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Bu belgelerin, Ripple şirketinin savunmalarında güçlü bir rol oynayacağı ve Hinman’ın konuşmasını yapmadan önce komisyonla çok sayıda tartışma yaparak SEC’e görüşleri hakkında danıştığı bildiriliyor. Yaşanan son gelişme, avukat-müvekkil ayrıcalıkları nedeniyle sanıkların söz konusu belgelere erişimini reddeden 31 Mayıs tarihinde SEC tarafından ayrıntılı bir yanıt içeriyor.

Ayrıca, Hinman’ın 14 Haziran 2018’deki konuşmasındaki belgelerle ilgili olarak, SEC’in yenilenen avukat-müvekkil ayrıcalığı iddiasını tartışmak üzere 07 Haziran 2022’de planlanmış bir konferans yapılacağı açıklandı.

Ripple CEO’su gelişmeleri paylaşıyor

30 Mayıs tarihinde yapılan röportajda Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, karbon ticareti segmentine 100 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını duyurdu. CEO, karbon piyasaları sera gazı emisyonlarının azaltılmasında hayati bir rol oynadığı belirtti. Bu konuyla ilgili daha fazlasını söyleyen Garlinghouse, çok fazla kaynak kullanan kripto para birimlerinin aksine, NFT’lerin kullanmadığını söylüyor.

Dava Sonucu Değil, Bu Metrikler Ripple (XRP) Fiyatını Uçuracak!

2021 yılının 3. çeyreğinde Ripple, yaratıcıları, markaları ve pazar yerlerini XRP Ledger’da NFT’ler için yeni kullanım senaryoları keşfetmek ve desteklemek adına Creator Fund’a 250 milyon dolar ayırdığını bildirdi. Ripple’in sağlam temeller üzerinde gelişmesi, XRP fiyatı için yükseliş eğilimi gösteriyor ve gelişmelerin yakında büyük bir ralliye işaret ettiği belirtiliyor.

XRP fiyatı uygun an için beklemede

XRP fiyatı için azalan üçgen olarak bilinen teknik modelin, ilk yüksek ve düşük salınım arasındaki mesafenin 0,398 dolarlık kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilen yüzde 13’lük bir düşüşün, 0,345 dolar seviyesine kadar gerileyeceği tahmin ediliyor. XRP’nın 26 Mayıs’ta düşüş hareketinde olması ve belirlenen hedefe ilerleyememe durumunun bir fakeout olduğunu bildiriliyor. XRP daha sonra trendini tersine çevirdi ve formasyona geri döndü.

Şu anda, XRP fiyatı bir sonraki yükselişi tetiklemeden önce muhtemelen 0,398 dolar seviyesinin altına gerilemesi bekleniyor. Yaşanacak hareketliliğin, rallinin bir sonraki aşamasını tetikleyerek, XRP’yi 0,455 dolar seviyesine kadar yükselteceği belirtiliyor. Yükselişe geçme durumunda, bu hareketin 0,555 dolar seviyesindeki direnci yeniden test edeceği ve toplam kazancını yüzde 40’a getireceği belirtiliyor. Ancak, 0,371 dolar seviyesinin altında gelişecek dört saatlik bir mum çubuğu daha düşük dip üreterek yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu gelişme yüzde 18 oranında düşüş XRP’nin 0,302 dolar seviyesine gerilemesine neden olabileceği belirtiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Dava Sonucu Değil, Bu Metrikler Ripple (XRP) Fiyatını Uçuracak!