GALA, SAND ve DOGE İçin Al-Sat Seviyeleri Belli Oldu!

GALA, SAND ve DOGE İçin Al-Sat Seviyeleri Belli Oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOGE, SAND ve GALA, 12 Mayıs’ta birkaç aylık/yıllık en düşük seviyelerinden bir artış yaşadılar. Bu artışın beraberinde, daha geniş piyasada yankı yarattığı belirtiliyor. Boğalar satın alma hacimlerini artırmaya çalışırken, sıkıştırma aşamasını aşmaya çalıştığı gözlemleniyor.

Dogecoin (DOGE) için beklenen seviyeler neler?

Daha geniş piyasalarda, DOGE yatırımcıları Nisan ayındaki yüksek seviyelerinden sonra meme coin’in yeniden yükselişe geçeceği belirtiliyor. Meme coin, altı aylık trend çizgisi bariyerinde bir miktar yükseliş direnci bulduğu görülüyor. Ancak (10 Mayıs’tan itibaren) yaklaşık yüzde 45 oranında ki düşüş, meme coin’i 12 Mayıs’ta 13 ayın en düşük seviyesine getirdi. Altcoin’in, 0,07 dolar seviyesinde bulunan destek çizgisinden bu zamana, fiyat seviyelerinde dalgalanmaların az olduğu görülüyor. Ayrıca, alıcıların 20 EMA’yı devirmeye çalıştığı belirtiliyor.

GALA, SAND ve DOGE İçin Al-Sat Seviyeleri Belli Oldu!

Şu anda, DOGE 0,0859 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Mayıs ayının büyük bölümünde destek seviyesinin üzerinde alan bulamayınca RSI, güçlü bir satış gücünü beraberinde getirdi. Boğaların 0,08 dolar seviyesinin altındaki olası bir düşüşten kaçmak adına endekste 50 işaretinin üzerinde kapanış yapmaları gerektiği belirtiliyor. OBV daha düşük dip noktaları işaretleyerek, fiyatta hafif bir yükseliş farklılığı gözlemlediği bildiriliyor.

The Sandbox (SAND)

Trend çizgisi direnci, önceki satın alma rallisini reddettikten sonra, satıcılar fiyatı 1,1 dolar destek seviyesine kadar çekerek trendi kendilerine çevirdikleri görülüyor. Yüzde 23,6 Fibonacci direnci tüm toparlanma girişimlerini reddederken, SAND 1,3 dolar seviyelerinde dalgalanmaya devam ediyor. Altcoin’de, 4 saatlik zaman dilimi içerisinde düşüş flamaları görülüyor. 20 EMA’nın altında sürekli bir kapanış, kısa vadede alıcılar için zararlı olabileceği belirtiliyor.

GALA, SAND ve DOGE İçin Al-Sat Seviyeleri Belli Oldu!

Şu anda, SAND son 24 saatte yaklaşık yüzde 4,66 artışla 1,3763 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. RSI, 56 puanlık direnç seviyesinin ardından, son birkaç saat içinde geçtiği görülüyor. CMF güçlü bir satın alma gücü elde etmek için, dik bir ralli yaşadığı belirtiliyor. Ancak olası bir düzeltme, alıcılar için kısa vadeli bir düşüşe işaret edebileceği bildiriliyor.

GALA, Bollinger Bantlarının altında görünüyor

GALA, 0.162 dolar fiyat seviyesini koruyamadığı görülüyor. Puanı kaybettiğinden bu zamana kadar, fiyat seviyelerini çoklu satışlara kaybettiği bildiriliyor. Son satış aşaması, GALA’yı Bollinger Bantlarının (BB) temel çizgisinin altına götürdüğü görülüyor. Boğalar, BB’nin alt bandından elde edilen bazı kazanımları destekleyerek hızlı şekilde yanıt verdi. Ancak 0.1 dolar destek seviyesinin ciddi engeller oluşturduğu ve düşük volatilitede olduğu belirtiliyor.

GALA, SAND ve DOGE İçin Al-Sat Seviyeleri Belli Oldu!

Şu anda , GALA 0,08455 dolar seviyelerinden işlem görüyor. RSI’nın, dik trend çizgisi desteği  oluşturduktan sonra, hafif bir yükseliş trendinde olduğu belirtiliyor. Fiyat seviyelerinin BB’nin alt bandına doğru düşmesini önlemek için endeksin orta çizginin üzerinde kapanması gerektiği bildiriliyor. Daha fazla kripto para haberi için Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

GALA, SAND ve DOGE İçin Al-Sat Seviyeleri Belli Oldu!