Luna, Shiba Inu ile yarışıyor: 1 Dolara Ulaşabilecek mi?
Luna, Shiba Inu ile yarışıyor: 1 Dolara Ulaşabilecek mi?

Luna, Shiba Inu ile Yarışıyor: 1 Dolara Ulaşabilecek mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra ekosisteminin çöküşü ile birlikte, bir zamanlar en iyi kripto para birimlerinin arasında adı anılan LUNA, şimdilerde popüler meme coin’ Shiba Inu ile karşılaştırılıyor. Kriptoarena.com olarak detayları aktarıyoruz.

Luna yatırımcıları uzun bir süre beklemek zorunda kalabilir

LUNA V2 adlı bir sonraki sürümü oluşturmak için önerilen LUNA çatalı için oylama devam ederken, altcoin fiyatı piyasa değeri ile birlikte düşmeye devam ediyor. Topluluk çatala şiddetle karşı çıkıyor ve fazla token yakılmasını istiyor, ancak oyların yaklaşık yüzde 80’i, önerilen çatalın lehine çıkıyor. Önerilen çatal aynı zamanda tüm sahipler için yeni token’lerin bir airdrop’unu da içerdiğinden, Terra ekibi yeni bir başlangıcın LUNA fiyatı üzerinde olumlu bir etkisi olabileceğine inanıyor. Bununla birlikte, UST’ye odaklanma konusundaki belirsizlik hala devam ediyor.

Luna, Shiba Inu ile yarışıyor: 1 Dolara Ulaşabilecek mi?

Şu anda, LUNA’nın fiyatı erken işlem saatlerinden bu yana yaklaşık yüzde 10 düşerek serbest düşüşünü sürdürüyor ve 0,0001366 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Öte yandan, Terra’nın çöküşten hemen önce Terraform Labs’ı feshetmesi ve tüm hukuk ekibinin istifa etmesi, LUNA fiyatını derinden etkiledi. Bu nedenle, önemli bir LUNA fiyat sıçraması bekleyen yatırımcılar oldukça uzun bir süre beklemek zorunda kalabilirler, çünkü 1 dolara seviyelerine ulaşan bir fiyat da şu anda bir kilometre taşı olabilir.

LUNA; 1 dolar için Shiba Inu ile yarışacak

Buradaki analist, LUNA fiyatının yakın gelecekte herhangi bir zamanda 1 dolara bile ulaşmamasının nedenini ortaya koyuyor. Teklif, LUNA token’ların yakılmasını içermediğinden, mevcut dolaşımdaki arz 6 trilyonun üzerinde olduğu için piyasa değeri 6 trilyon dolardan fazla olabilir. Ve mevcut küresel piyasa değerinden 6 kat daha fazla olduğu için, meme coin Shiba Inu’ya benzer şekilde 1 dolara ulaşması imkansızdır.

Luna, Shiba Inu ile yarışıyor: 1 Dolara Ulaşabilecek mi?

Bununla birlikte, Terra (LUNA) fiyatının kendisini meme coin listelerine dahil etmek için yavaş yavaş ilerlediği görülüyor. SHIB, DOGE ve herhangi bir zamanda 1 dolara daha da yaklaşma ihtimali olmayan diğer meme coin projelerine benzer şekilde, LUNA da aynı kaderi paylaşabilir. Öte yandan, ihtiyacına olmasına rağmen, yakım etkinliklerinin yakın gelecekte fiyatı yükseltebileceği hala belirsizdir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Luna, Shiba Inu ile Yarışıyor: 1 Dolara Ulaşabilecek mi?