featured

Analist: 3 Altcoin Shiba Inu’yu Geride Bırakacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Kripto para başarı hikayesi” sözlerini duyduğunuzda Shiba Inu (SHIB) aklınıza gelebilir. Bunun nedeni, meme altcoğin SHIN’in geçen yıl yaklaşık yüzde 45.000.000 artış göstermesi ve şu anda piyasa değerine göre en büyük 14. kripto para olması olması. Ancak Shiba Inu rakiplerini yenmek veya bir adım önde olmak için gerekenlere sahip mi? Analist Adria Cimino, rakiplerinnin Shiba Inu’nun ağızları açık bırakan hızlı kazancını gerçekleştirmelerini beklemediğini, ancak uzun vadede, bazı kripto paraların büyük potansiyel sunduğunu belirtti. İşte analiste göre, zaman içinde Shiba Inu (SHIB)’i geçebilecek üç altcoin.

Bu iki altcoin projesi sundukları faydalar ile ön plana çıkıyor

Analist ilk olarak Cardano(ADA)’yu inceledi. Analiste göre, altcoin Cardano’yu favori görmesinin birçok nedeni var ve bunlardan biri geliştirme yöntemi. Bu blockchain, takipçilerin ilerlemeyi izlemesini kolaylaştıran beş aşamalı bir yol haritası belirledi. Hedef, tamamen merkeziyetsiz, kendi kendini idame ettiren bir sistem olmaktır. Cardano’yu heyecan verici bir katalizör bekliyor ve bu katalizör, Hydra ölçeklendirme çözümünün lansmanı. Bu, bazı işlemlerin ana zincir dışında işlenmesini içerir. Bu sistem tam olarak faaliyete geçtiğinde, Cardano saniyede 1 milyona kadar işlem gerçekleştirebilir. Hydra’nın test ağı aşamasına bu yıl geçmesi bekleniyor.

Analistin iincelediği sıradaki altcoin Avalanche (:AVAX). Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, hızı ile ön plana çıkan Avalanche blockchain ağı, saniyede 4.500 işlem gerçekleştirir ve her işlem iki saniyeden daha kısa sürede kesinliğe ulaşır. Bazı Blockchain’ler, işlemleri tamamlamak için bir dakika veya daha fazlasını gerektirir. Avalanche, yapısı sayesinde hız ve verimlilik elde ediyor. Geliştiriciler ayrıca Avalanche alt ağları oluşturabilir. Bu, Avalanche aracılığıyla kendi özel blockchain’lerini başlatabilecekleri anlamına gelir. Ağın diğer büyük avantajı birlikte çalışabilirliktir. Avalanche üzerinde Ethereum merkeziyetisiz uygulamaları (dApp) başlatabilir veya iki blockchain arasında kriptoları aktarabilirsiniz. Tüm bu özellikler giderek daha fazla kullanıcıyı ve yatırımcıyı Avalanche’a çekecektir.

Ethereum yeni güncellemesi ile hızını arttırabilecek

Analistin son olarak inceleyeceği kripto para Ethereum (ETH). Lider altcoin ETH’nin blockchain’i 2.900’den fazla dApp’e ev sahipliği yapıyor. Finanstan oyuna kadar her konuda dApp’ler sunan Ethereum blockchain’inde. kullanıcılar, bir aracı olmadan doğrudan sigorta satın alabilir ve varlıkları ödünç verebilir veya ödünç alabilir.

CryptoSlam’e göre, Lider altcoin Ethereum satış hacmine göre NFT pazarındaki en büyük oyuncu. Ethereum’un en büyük kusuru ise hız. Şuanda saniyede yaklaşık 30 işlem gerçekleştirilebiliyor. Yine de bu değişmek üzere olabilir. Bu yıl ve 2023’te iki aşamalı olarak piyasaya sürülecek bir güncelleme sayesinde hızını arttırabilecek gibi görünüyor. Güncelleme sorunsuz giderse, Ethereum piyasa konumunu sağlamlaştırabilir ve kalıcı kazanımlar sağlayabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist: 3 Altcoin Shiba Inu’yu Geride Bırakacak!