Ethereum Balinaları Bu 10 Altcoin’e Hücum Ediyor!
Ethereum Balinaları Bu 10 Altcoin’e Hücum Ediyor!

Ethereum Balinaları Bu 10 Altcoin’e Hücum Ediyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balina hareketlerini izleme platformu WhaleStats tarafından elde edilen yeni istatistikler, Ethereum (ETH) balinalarının, kripto piyasası son çöküşün ardından toparlanırken oyun temalı ve sosyal altcoin’lere yatırım yaptığını gösteriyor. İşte detaylar…

Ethereum balinalarının yatırım yaptığı altcoin’ler

Kriptoarena.com olarak verilerini yakından takip ettiğimiz balina araştırma platformu WhaleStats’a göre, en iyi 1000 ETH balinası, milyonlarca dolar değerinde metaverse token, stablecoin ve ETH tabanlı altcoin alıyor. WhaleStats, geçtiğimiz gün derin cepli ETH yatırımcıları tarafından satın alınan ilk 10 kripto paranın lider altcoin Ethereum olduğunu ve bunu stablecoin USD Coin (USDC)’in izlediğini ortaya koyuyor.

Ethereum balinalarının listesinde hayran katılımını teşvik etmek için sporları ve e-sporları tokenize eden bir platform olan Chiliz (CHZ) üçüncü sırada yer alırken, stablecoin Tether (USDT) dördüncü sırada yer alıyor. Beşinci sırada ETH rakibi Polygon (MATIC), ardından oyna-kazan Blockchain tabanlı oyun Axie Infinity (AXS) ve sanal gerçeklik platformu Decentraland (MANA) geliyor. Merkezi olmayan finans (DeFi) platformları Synthetix (SNX) ve yearn.finance (YFI) sekizinci ve dokuzuncu sıralarda yer alıyor. Balinaların listesi, ETH tabanlı sanal dünya Sandbox (SAND) ile tamamlanıyor.

Bir ETH balinası yüksek miktarda CHZ yatırımı yaptı

WhaleStats ayrıca, en zengin 79. ETH balinasının yaklaşık 45,7 milyon dolar değerinde şaşırtıcı bir oran olan 144.842.922 CHZ token’ı ile başı çektiğini ve Chiliz’i kripto yatırımcısının portföyünün yüzde 8’inin biraz altında oluşturduğunu gösteriyor. Aynı balinanın bir diğer kayda değer işlemi, 4,44 milyon dolar değerinde 4.967.667 WOO token’ı satın alması oluyor. WOO, Ethereum tabanlı bir kripto para birimi, merkezi olmayan bir fintech startup’ı ​​ve havuz ticaret platformu olan WOO Network’ün yerel yardımcı program token’ı olarak biliniyor.

Ethereum balinalarının favori altcoin projelerinden biri olan CHZ yazım sırasında son bir haftada yüzde 16,01 ve son 24 saat içinde yüzde 2,56 artışla 0,3152 dolardan işlem görüyor. Bir diğer altcoin olan WOO ise bir haftada yüzde 32,37 ve 24 saatte 7,97 artışla 0,9551 dolardan işlem görüyor. Balina izleme web sitesi aynı zamanda 1,05 milyon dolar değerinde 399.999 MATIC satın alan 104. sıradaki ETH balinasını da gündeme getiriyor. Piyasa değerine göre 14. sırada yer alan MATIC yazım sırasında son bir haftada yüzde 17,08 ve son 24 saatte yüzde 1,14 artış ile 2,59 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ethereum Balinaları Bu 10 Altcoin’e Hücum Ediyor!