featured

Analist, Ethereum Rakibi Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti ve trader, son paylaşımında tüm zamanların en yüksek seviyelerine birçok altcoin arasından daha hızlı yükseleceğine inandığı bir Ethereum (ETH) rakibi kripto paraya dikkat çekti.

Credible: Altcoin Solana, yeni ATH’sine ulaşacak

Credibleoalrak bilinenı trader, 276.300 Twitter takipçisine akıllı sözleşme platformuna ve Ethereum (ETH) rakibi altcoin Solana’yı (SOL) inceliyor. Credible, Solana (SOL)’nın gelecek yılın başlarında 300 dolar civarında yeni rekor seviyelere ulaşacağına inanıyor. Credible’ın bu konudaki yorumu ise şöyle:

Solana son düşüşte son derece iyi dayandı ve aşağı doğru yaptığı hareketini tamamen geri aldı. Bence ilk iyileşen altcoin ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan ilk altcoin’lerden biri olacak

 

Ethereum’a bakan Credible, önde gelen akıllı sözleşme platformunun, hafta sonu yaşanan sett düzeltme sırasında paritenin iyi durumda kalmasının ardından Bitcoin’e (ETH/BTC) karşı ralli yapmasını beklediğini söyledi. Bu konudaki düşüncelerini Twitter’dan paylaşan Credible’ın sözleri ise şu şekilde:

ETH/BTC’nin bu devasa tasfiye olayında güçlü kalması, etkili düşüşü satın almak için bilmeniz gereken tek şey

BTC, boğa döngüsünün son ayağını ateşleyebilecek konumda

Bitcoin hakkında da konuşan kripto analisti Credible, geçen hafta sonu gelen kripto düzeltmesinin BTC’yi boğa döngüsünün son ayağını ateşleyecek bir konuma getirdiğine inanıyor.

Ve bununla birlikte, dördüncü büyük dalgamızı büyük olasılıkla tamamladığımıza inanıyorum… Birinci dalgamızın ve üçüncü dalgamızın her ikisinin de tamamlanması yaklaşık altı ay sürdü ve beşinci dalgamız aynısını yaparsa, bu boğa döngüsünün zirvesi için bizi 2022’nin ortasına koyacak.

 

Kripto stratejisti, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden teknik bir analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisine güveniyor. Teori ise şöyle, bir boğa piyasası, bir varlık döngüsünün son ayağını başlatmadan önceki son düzeltme dönemi olan dördüncü dalga olmak üzere beş farklı dalgayı takip eder.

Altcoin piyasasında son derece önem gören Solana, son 7 günde yüzde 5,8 değer kaybetmekle beraber son 24 saatte yüzde 1,1 düşüş yaşayarak yazı yazıldığı esnada 187,21 dolardan işlem görmekte. Ethereum ise son 24 saatte yüzde 0,2 değer kazanarak 4,172 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist, Ethereum Rakibi Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor!