featured

İşte CoinGecko’da En Çok Aranan 5 Altcoin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası her geçen gün değişirken, yatırımcılar da yeni kripto paralara yönelmeye başladı. Bu sırada, popüler kripto para veri platformu CoinGecko’da çok aranan beş altcoin ise şunlar oldu: Cellframe(CELL), BOSAGORA(GOA), Gala(GALA), Gameswap(GSWAP) ve Exeedme(XED).

Son zamanlarda yükselişte olan gözde altcoin: GALA

Gala’nın tam adı Gala Games’dir ve GALA token olarak bilinir. Token Ethereum üzerinde çalışır. Gala, oyuncuları oyunların işleyişini etkilemelerine ve yeni oyunlara oy vermelerine izin veren NFT’lere sahip olabilir. GALA token, bu NFT’lerin yanı sıra oyun içi öğeleri satın almak için kullanılabilir. CoinGecko’nun son zamanlardaki trendlerinden olan altcoin, son 1 haftada yüzde 197.2 yükseldi ve yazı yazıldığı anda 0.69 dolardan işlem görmekte.

Bir ayda yüzde 100’ün üzerinde yükselme yaşayan Cellframe de listede

Cellframe, güvenli ve ölçeklenebilir cross-chain aktarımlarını kolaylaştırmaya odaklanan, kuantuma rezistanlı bir katman-1 ağıdır. Cellframe, multichain yapısı sayesinde merkezi olmayan düşük seviyeli hizmet odaklı bir altyapı oluşturmayı amaçlar. Altcoin, CoinGecko’da son zamanların trendlerinden biri olarak son 30 günde yüzde 114.7 yükselme yaşadı ve yazı yazıldığı esnada 2.04 dolardan işlem görmekte.

Haftalık yüzde 94.8 yükselme yaşayan altcoin GAMESWAP

GameSwap, milyonlarca oyuncunun kendi yönettikleri ve sahip oldukları tarafsız bir platformda oyun NFT’lerini kolayca oluşturmasına ve takas etmesine olanak tanıyan merkezi olmayan bir borsadır. DeFi ve GSWAP tokeni tarafından desteklenmektedir. CoinGecko verilerine göre en çok arananlar listesinde olan bu altcoin, son 7 günde yüzde 94.8 artarak anlık olarak 7.16 dolardan işlem görmekte.

Bir diğer trend BOSAGORA

BOSAGORA, pay sahiplerinin demokratik bir karar verme süreci aracılığıyla hangi projeleri destekleyeceklerine karar verebileceği, merkezi olmayan, sansüre karşı bir blockchain platformu kurmayı amaçlıyor. BOSAGORA, demokrasi, meşruiyet, adalet, şeffaflık ve verimlilik hedeflerini takip eder. CoinGecko verilerine göre trendlerde olan bu altcoin ise son 7 günde yüzde 38.5 yükseliş yaparak, yazı yazıldığı esnada 0.32 dolardan işlem görmekte.

Son olarak ise XED token listemizde bulunuyor

Exeedme, oyuncuların halihazırda oynadıkları oyunları oynayabilecekleri ve aynı zamanda bu süreçte kripto para kazanma yollarını da dahil edebilecekleri blockchain destekli bir oyun platformu. Bu platformda oyuncular bahis yapabilir, diğer oyuncularla etkileşim kurarak XED token’ini kazanabilir ve NFT ödülleri kazanabilirler. Exeedme, son 7 günde yüzde 15.4 değer kazandı. Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz coinlerden biri olan bu altcoin yazı yazıldığı esnada 0.68 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

İşte CoinGecko’da En Çok Aranan 5 Altcoin!