Shiba ınu (SHIB)'da Çarpıcı Gelişme: Benimseme Devam Ediyor!

Shiba Inu (SHIB)’dan Gizemli Paylaşım: Neyin Habercisi Olabilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Shiba Inu (SHIB) resmi Twitter hesabı, köpek temalı altcoin’e çok sayıda referans içeren kısa bir vedeo yayınladı. Video, yakın zamanda yüzde180 artış kaydeden meme tabanlı altcoin’i gelecekte nelerin beklediğine dair birçok ipucu içeriyor.

 

Shiba Inu videosu büyük merak uyandırdı

Yayınlanan videoda, kademeli olarak yanan ampullerden başka bir şey görünmüyor. Videonun teması daha çok gelecekteki bir sürümün veya hatta bir ortaklığın ön sunumuna benziyor. Büyük ampullerin olduğu sahneden hemen sonra ekran kararıyor ve “W” ve “V” gibi görünen iki harfin tek bir sembolde birleştiğini görebiliyoruz. Her iki harf de resmi SHIB’in veya ekosisteminin adını temsil etmiyor.

 

Shiba Inu uzun süredir yeni bir dönüm noktasına doğru ilerliyordu ve sonunda 1 milyon yatırımcı sayısını geçmeyi başardı. Yayınlanan klip, projenin kullanıcıları ve yatırımcıları için hazırladığı bu büyük kutlamanın bir parçası olabilir. Topluluk, projenin bazı kripto paraları yakabileceğini, bir yarışma düzenleyebileceğini veya yeni ürünler piyasaya sürebileceğini, Shiba Inu (SHIB)’nun  sert düşüş trendini kırmasına yardımcı olacak durumları kullanabileceğini tahmin etti. Shiba Inu gibi kripto para projeleri arasında nadir olmayan bir uygulama olan gerçek hayattan bir müzik videosu veya klip sunumu yayınlamaya hazırlandığını tahmin ediyor.

 

Veriler, SHIB’in adres sayısındaki artışa dikkat çekiyor

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, bir şaka olarak piyasaya sürülen Dogecoin’in ardından yine aynı şakadan esinlenilerek ortaya çıkan Shiba Inu’nun fiyatındaki düşüşe rağmen yatırımcılarının sayısı artışını sürdürüyor. Geçtiğimiz ayın sonunda 0,000086 dolarla yeni ATH’sine ulaşan Shiba Inu (SHIB) cüzdanlarındaki artış gözlerden kaçmıyor. 2018 yılında Yale ve Columbia Üniversitesi profesörleri tarafından kurulan ve Blockchain protokollerini ve akıllı sözleşmeleri güvence altına almak ve izlemek için kullanılan bir platform olan CertiK, memecoin’in adresindeki artışı ortaya koyan veriler paylaşıyor.

 

Görsel: Shiba Inu (SHIB)
 

CertiK’in rakamlarına göre; SHIB yatırımı olan Ethereum cüzdan sayısı 1,05 milyonu aştı. Ayrıca firmanın verilerine göre günlük 30 bin ilâ 40 bin arasında yeni kullanıcı SHIB yatırımcıları arasına katılıyor. Kripto güvenlik firması ayrıca, balinaların büyük oranda Shiba Inu (SHIB) tuttuğunu da ortaya koyuyor. CertiK’in raporuna göre en büyük 10 SHIB cüzdanı, toplam arzın yüzde 64’ünü elinde tutuyor. Piyasadaki uzmanlar, balinaların bir satış dalgası geldiğinde ellerindeki SHIB’leri satması durumunda, altcoin’in fiyatının ciddi şekilde düşebileceğini hatırlatıyor.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Shiba Inu (SHIB)’dan Gizemli Paylaşım: Neyin Habercisi Olabilir?