Ethereum (ETH) Balinaları Shiba Inu ve İki Metaverse Altcoine Hücum Ediyor!
Ethereum (ETH) Balinaları Shiba Inu ve İki Metaverse Altcoine Hücum Ediyor!

WhaleStats: Ethereum Balinaları Bu Altcoin’e Yöneldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhaleStats tarafından paylaşılan veriler, en büyük Ethereum (ETH) balinalarının, son birkaç haftadır bir kripto borsası token’ını yoğun bir şekilde biriktirdiğini gösteriyor.

WhaleStats’a Göre en büyük ETH balinaları bir kripto borsası token’ına yükleniyor

WhaleStats ortaya koyduğu en son rakamlar, borsa dışı en büyük 1000 Ethereum adresinin satın alma davranışlarını gün yüzüne çıkarıyor. Balina gözetleme web sitesi, son yedi gün içinde, büyük cüzdana sahip kripto yatırımcılarının ortalama 2,62 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH) ve 1,15 milyon dolar değerinde stablecoin Tether (USDT) satın aldığını gösteriyor. Üçüncü sırada ise, kripto türevleri borsası FTX’in kripto para birimi olan FTX Token (FTT) yer alıyor ve ortalama satın alma tutarı 728.038 dolar tutarında görünüyor.

Kaynak: WhaleStats
Kaynak: WhaleStats

En büyük Ethereum balinaları tarafından FTX Token (FTT) birikimi, 30 günlük zaman aralığına bakıldığında daha şeffaf hale geliyor. WhaleStats, en zengin Ethereum (ETH) sahiplerinin son 30 günde ortalama 2,35 milyon dolar değerinde FTT satın aldığını gösteriyor.

Ethereum balinası 747,76 milyon dolar değerinde altcoin FTT biriktirdi

FTT, 8 Mayıs 2019’da başlatılan kripto türevleri ticaret platformu FTX’in yerel token’ıdır. FTX, kripto para ticaretinde lider şirketlerden biri ve en büyük likidite sağlayıcılardan biri olarak bilinen Almeda Research tarafından destekleniyor. Bu nedenle FTX, sektörde onaylanmış uzmanlığa sahip profesyoneller tarafından tasarlanmış bir ürün olarak gösteriliyor. FTX, teminattan bakım marjına, tasfiye süreçlerine ve ürün listelemeye kadar hizmetler sunuyor.

Görsel: Ethereum Balinaları
Görsel: Ethereum Balinaları

Özellikle son birkaç haftadır, bir Ethereum balinasının FTT’ye yoğunlaştığı belirtiliyor. Balina izleme platformu, anonim bir cüzdan adresinin 747,76 milyon dolar değerinde ve 14,74 milyon adedin üzerinde FTT token’ı biriktirdiğini ortaya koyuyor. Balinanın devasa FTT hazinesinin çoğu, WhaleStats tarafından büyük kripto sahibinin FTT yatırımlarını yaklaşık %3,000 oranında artırdığını gösterdiği son bir günde satın alındığını gösteriyor. FTT token’ı yazımızın hazırlandığı sırada, son 24 saatte %2,49 artışla 50,62 dolardan işlem görüyor. Ancak yine de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 84,75 dolardan yaklaşık %40 oranında aşağıda yer alıyor. FTT token ve kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriproarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

WhaleStats: Ethereum Balinaları Bu Altcoin’e Yöneldi