Shiba ınu (SHIB)'da Çarpıcı Gelişme: Benimseme Devam Ediyor!

Shiba Inu (SHIB) Alarm Veriyor: ”Game Over” mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Son haftalarda rekor seviyelere yükseldikten sonra, Shiba Inu (SHIB) sert düzeltme yaşadı. Bu durum, yatırımcı sayısını da etkiledi.

 

CoinGate müjdesine rağmen, Shiba Inu fiyatı kıpırdamadı! Yatırımcı sayısı, ilk kez düşüyor!

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, 8 Ekim 2021’den bu yana SHIB yatırımcılarının sayısı ilk kez düşüş yaşayarak, 19 Kasım’da 980.500’e geriledi. Son üç ayda, yatırımcı sayısı istikrarlı bir şekilde artarak 15 Kasım’da 992.986’ya ulaştı. SHIB’deki düşüş, altcoin’in yatırımcı sayısının artış kaydetmesine rağmen meydana geliyor. Önceki raporumuz, 10 Ekim ve 8 Kasım arasında Shiba Inu yatırımcılarının yüzde 3 büyüme ile 706.808’den 926.684’e artışını bildirmiştik. Yatırımcı sayısın büyümesnin ardından, daha önce SHIB yüzde 111’lik bir artış kaydettmişti.

 

 Aynı zamanda, Shiba Inu son zamanlarda değer kaybediyor. An itibariyle, SHIB, son 24 saatte yaklaşık  yüzde 3 düşerek 0.000047 dolardan işlem görüyor. SHIB, son bir haftada yüzde 16’da değer kaybetti. Kayda değer bir nokta, kripto ödeme platformu CoinGate’in SHIB’yi entegre ettiği ve 500’den fazla trader’ın tokeni bir ödeme seçeneği olarak kabul edeceği haberlerine rağmen, SHIB düşmeye devam ediyor. Yatırımcı sayısındaki düşüş, bir milyonu hedeflyen Shiba Inu topluluğu için hayal kırıklığı oldu. Bu durum, satış baskısını vurguluyor.

Ayılar sahnede: işlem hacmi düşük

Genel olarak kripto para piyasası, 300 milyar dolardan fazla bir değer kaybetti. Yaşanan düzeltme, Bitcoin’in 56 bin dolar seviyesine inmesine neden oldu. ‘Dogecoin katili’ olarak kabul edilen SHIB, genellikle ekosistem çevresinde yaşanan birkaç olumlu gelişme sayesinde popüler hale geldi. Örneğin, Coinbase’de listelendikten sonra, token 24 saat içinde 870 milyar dolarlık bir giriş kaydetti. SHIB savunucuları altcoin’in perakende yatırım platformu Robinhood’da listelenmesi için bastırıyor. Yarım milyondan fazla insan, SHIB’nin Robinhood’da listelenmesini isteyen çevrimiçi bir dilekçe imzaladı.
Shiba Inu şu anda çok önemli 0.000050 dolarlık destek hattının altında işlem görüyor ve ayılar boğalardan daha güçlü görünüyor. Altcoin, ayrıca düşük alım işlem hacmini sürdürdü. Alıcılar avantaj sağlarsa ve dipten satın alırsa token bir kez daha yükselebilir. Aksi taktirde, altcoin 0.00003528 dolara düşebilir. Genel olarak, SHIB’nin fiyat hareketi de genel kripto piyasası hareketine bağlı. Daha fazla kripto para haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Shiba Inu (SHIB) Alarm Veriyor: ”Game Over” mı?