2023 Bitcoin Tahminleri: İşte Beklenen Seviyeler!
2023 Bitcoin Tahminleri: İşte Beklenen Seviyeler!

2023 Bitcoin Tahminleri: İşte Beklenen Seviyeler!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, çoğu kripto para birimi, FTX çöküşünün neden olduğu şoktan yavaş yavaş kurtulmaya başlıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) de toparlanma aşamasındaki kripto para birimlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Analistlerin Bitcoin tahminleri yatırımcıların geleceğe daha da umutla bakmasını sağlıyor.

Plan B’nin Bitcoin tahminleri gerçekleşirse fiyat 95 bin dolara yükselebilir

Gerçekten de, kripto analiz firması TradingShot’taki uzmanlar, “Bitcoin’in geçen haftaki düşük seviyesini tutması durumunda, 2023’te güçlü bir rallinin mümkün olduğunu gösteren farklı zaman dilimlerinde ilginç bir fraktal analiz” gözlemlediler. Özellikle, uzmanların Bitcoin’in söz konusu rallinin mümkün olması için tutması gerektiğini söylediği seviye 16.628 doların üzerinde duruyor. Eğer BTC bu seviyenin üzerinde kalmayı başarabilirse, fraktal analiz yükseliş potansiyeli artışı, hatta belki de 2024 yılına kadar 95.000 dolara yükseliş gerçekleşebilir.

bitcoin tahminleri

Bir başka olumlu teknik analiz (TA) göstergesi, PlanB takma adıyla tanınan analistin de belirttiği gibi, Bitcoin için pozitif kalan 200 haftalık hareketli ortalamadır (MA). Analistin grafiği, Bitcoin’in fiyatının, son aylarda kripto piyasasını saran zorluklar boyunca 200 haftalık MA’nın üzerinde kaldığını gösteriyor. PlanB Bitcoin için paylaştığı tweet’te şunları söylemişti:

Kripto umurumda değil, Bitcoin hayatta kalacak. Bitcoin, MtGox varsayılanından, Bitstamp hackinden, Bitfinex hackinden, Quadrigacx patlamasından çoktan kurtuldu. Bitcoin, üçüncü taraflar olmadan çalışacak şekilde tasarlanmıştır. FTX olayı Bitcoin’i öldürmez, BTC’yi güçlendirir!

Bitcoin için bu seviye çok kritik

Ünlü finans yazarı Robert Kiyosaki’de Bitcoin için endişeli olmadığını söyledi. Ünlü milyarder Elon Musk ise, Bitcoin’in ayı piyasasında hayatta kalacağından emin olduğunu ancak iyileşmenin zaman alacağını söyledi. Bununla birlikte Moustache takma adıyla tanınan kripto para uzmanının 14 Kasım’da açıkladığı gibi, BTC 15.800 doların altına inerse muhtemelen 13 bin dolara kadar düşmeye devam edecek. Uzman isim  konu hakkında şunları söyledi:

Düşüş üçgeni aşağı yönlü kırılırsa, BTC’yi büyük olasılıkla 13.000 dolar aralığında göreceğiz.

bitcoin tahminleri

Ayrı bir tweet’te Moustache, Bitcoin’in Mayer Multiple göstergesinde hala 0.75 çizgisinin altında olduğunu açıkladı ve bu satırda reddedildiğinde önceki üç kez “BTC için çok iyi görünmediği” konusunda uyardı. Bununla birlikte, kripto para uzmanı Michaël van de Poppe, piyasaların konsolide olduğunu ve Bitcoin’in şimdiye kadar düşündüğünden daha iyi işlem gördüğünü gözlemledi ve şunları söyledi:

Geçtiğimiz haftalarda aldığımız korkunç haberlerden sonra aslında Bitcoin fiyat tahminleri 10 bin dolara kadar düşeceğini gösteriyordu

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2023 Bitcoin Tahminleri: İşte Beklenen Seviyeler!