Dogecoin'e Konan 1.000 Dolar Şimdi Ne Kadar Değerli?

Dogecoin (DOGE)’ye Konan 1.000 Dolar Şimdi Ne Kadar Değerli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm dünyayı kasıp kavuran meme coin, uzun zamandır çok konuşulan kripto para birimleri arasında. Uzmanlar, ilk popüler olduğu zamanlarda 1000 dolarlık Dogecoin yatırımı yapmış olsaydınız şimdi ne kadar paranızın olacağını hesapladı. İşte şaşırtan tutar…

Mark Cuban’ın ünlü meme coine verdiği destekler

Dogecoin ilk çıktığından bu yana, lider meme coinin en büyük destekçilerinden bir tanesi NBA takımının sahibi Mark Cuban olmuştur. Bu kapsamda Cuban, 2021’de NBA takımı olan Dallas Mavericks maçları için yapılan ödemelerin ünlü meme coin ile de yapılabileceğini duyurmuştu. O dönemlerde kripto para dünyasında çağ açan nitelikte olan bu duyuru milyonların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Buna ek olarak BitPay’in CEO’su da Cuban ile eş zamanlı olarak Dogecoin ödemelerini kabul edeceğini kullanıcılar ile paylaşmıştı. Kimi kullanıcılar bu gelişmeleri yalnızca PR olarak görse de Cuban’ın Dogecoin (DOGE)’ye verdiği destek yadsınamaz.

Dogecoin'e Konan 1.000 Dolar Şimdi Ne Kadar Değerli?

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, bu uygulamanın kullanıma geçtiği ay, Mavericks Dogecoin satışlarında 122.000 dolarlık bir kazanç sağladı ve meme coin talep rekorları kırdı. Bu dönemde çılgın bir yükseliş yaşayan Dogecoin, başta Mark Cuban olmak üzere birçok yatırımcıyı memnun etti. Cuban o dönemi şu sözlerle açıkladı:

“Bir piyango bileti almakla Dogecoin arasında seçim yapmak zorunda kalsaydım… Dogecoin alırdım”

Dogecoin yatırımcıları ne kadar kazanç sağladı?

Popüler meme coine olan destekleri katlanarak artan Mavericks , Ağustos 2021’de meme coin için bir kampanya başlattı. Bu kripto parayı çevrimiçi alışverişlerinde kullanan ve toplamda 150 dolar ve üstünde alışveriş yapan müşterilere 25 ABD dolar tutarında e-hediye kartı verildi. Çok konuşulan bu kampanyanın ismi ise “Dogemania” olarak belirlendi. Cuban yaptığı konuşmada, yürütülen kampanyaların ve Dogecoin’in bilet satışlarında tanınmasının kripto paranın değerini yükselten önemli katalizörler olduğunu belirtti.

Dogecoin'e Konan 1.000 Dolar Şimdi Ne Kadar Değerli?

2021 Mart ayında Maverick bilet satışlarının Dogecoin ile yapılabileceğini duyurduğunda meme coin 0,05109 doları gördü. O zamanlar meme coine yapılan 1.000 dolarlık bir yatırım ile 19.573,30 adet satın alabilirdi. Yazının yazıldığı tarihte ise Dogecoin 0.0904 dolardan işlem görüyor. Buna göre şimdi bu kripto paraya yapılan 1.000 dolarlık bir yatırım, 1.769.62 dolara eşdeğer. Bu ise 18 ayda %77’lik bir düşüşe işaret ediyor. Popüler meme coin, Mavericks’in kripto para birimini desteklemeye başlamasından birkaç ay sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,7375 dolara ulaştı. Bu kapsamda, eğer kullanıcılar 2021 Mart ayında 1.000 dolarlık bir Dogecoin yatırımı yapmış olsaydı, Mayıs ayında 14,435,31 dolar kazanmış olacaklardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

 

Dogecoin (DOGE)’ye Konan 1.000 Dolar Şimdi Ne Kadar Değerli?