featured

2021 Yılı İçin Bitcoin (BTC) Fiyat Tahminleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in (BTC) fiyatı bu hafta tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve 14 Nisan Çarşamba günü neredeyse 65.000 dolara yükseldi. Lider kripto para şu anda 1.17 trilyon dolar piyasaya değeri ile 62.300 dolar seviyelerinde ticaretine devam ediyor.

2021 Yılı İçin Bitcoin Fiyat Tahminleri

ABD yatırım bankası JPMorgan’daki analistler Mart ayı içerisinde yaptıkları açıklama ile Bitcoin’in 130.000 dolar seviyesine yükseleceğini belirttiler ancak herhangi bir zaman aralığı belirtmediler. JPM’nin CEO’su Jamie Dimon, geçmişte her ne kadar bir Bitcoin eleştirmeni olarak karşımıza çıksa da, şirket son zamanlarda kripto para projelerine yoğun ilgi gösteriyor ve bu ilgi geleneksel finans sektörü içerisinde de kripto paralara olan talebin artışına sebep oluyor.

MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor’da Bitcoin’e yaptığı yatırım kararları ile birçok kurumsal firmayı peşinden sürükleyen isimlerden birisi. Yazım itibari ile MicroStrategy’nin elinde yaklaşık 5.5 milyar dolar değerinde 90.000 BTC bulunuyor. Mart ayı içerisinde bir açıklama yapan Saylor, Bitcoin’in bir milyona hatta beş milyona gidebileceğine dair iddialı bir tahminde bulunmuştu.

Amerikan kripto para yatırım fonu olarak 2013 yılı ortalarında başlatılan Pantera Capital, 2021 Eylül ayından önce Bitcoin’in 115.000 dolar seviyesine ulaşacağını düşünüyor. Pantera’nın fiyat tahmini Bitcoin’in stok akış modeline dayanıyor.

Bitcoin (BTC), yazım itibari ile 62.241 dolar fiyat seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

2021 Yılı İçin Bitcoin (BTC) Fiyat Tahminleri