featured

2021 de Hangisi Servetinizi Yüz Katına Çıkarabilir? Bitcoin mi Yoksa Altcoinler mi? 

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün servetinizi yüz katına çıkarmak istiyorsanız bunu Bitcon ile değil altcoinler ile başarabilirsiniz. Piyasadaki herkes şu anda Bitcoine gözlerini dikmişken ortalama bir yatırımcıyı gerçekten zengin edecek altcoinler olacak. 

Aslında Bitcoin dışında diğer kripto para birimlerini de satın alan perakende yatırımcıları görmeye başlıyoruz. Aynı zamanda yüksek net değerli bireylerin piyasaya girdiğini ve altcoin piyasalarında kurumsal benimse görüyoruz. Bitcoin kadar medyaya yansımayabilir ama yatırımcılar arasında altcoinler giderek daha populer hale geliyor. 2021de sizleri zengin edebilecek dijital varlık Bitcoin değil altcoinler. İşte bunun 3 nedeni! 

 Altcoin fiyat artış oranları Bitcoinden daha büyük

Son fiyat artışlarında Bitcoin en iyi ihtimalle yüzde 10 hareket ederken altcoinler zaman zaman yüzde 20den fazla artış gösterdi. Örneğin fiyatlarını ayarlamak ve son yükseliş trendine katılmak için geç kalan XRPyi ele alalım. XRP airdropunu duyurduktan sonra fiyatı fırladı.

Son DeFi çılgınlığının altcoin piyasası üzerinde çok büyük bir etkisi olacak. Geçerli bir amacı olan yeni coinler  tamamen işlevsel ve optimize olduklarında ve kitleler bu coinleri benimseyeceklerinden çok yüksek büyüme potansiyeline sahipler.

Bitcoinin yüz kat artış göstermesi için piyasa değeri 340 trilyon dolar olmalıdır ve bu bir yıllık bir zaman dilimi için biraz fazla iyimser bir rakamdır oysa Polkadot veya ChainLinkin işlevselliği piyasaları zaten vurduğu düşünüldüğünde bunu başarması çok daha olasıdır.

Büyük sermaye altcoin satın almaya başladı

Şu anda çoğu kurumsal yatırımcının çoğunlukla Bitcoin satın aldığı doğrudur. Ancak bu kurumsal yatırımcıları Bitcoin satın almaya ikna etmemizin temelde yaklaşık on yıl aldığını hatırlamalıyız bu yüzden aslında Bitcoindeki ilerleme hala yavaş ve küçük adımlarla ilerliyor.

Grayscale Yatırım Ortaklığının finansal kurumlar için neler taşıdığına yakından bakarsak Ethereuma yaklaşık yüzde 10 veya yaklaşık 16 milyar dolar gibi büyük bir miktar yatırıldığını görebiliriz!

Perakende işletmeler altcoinleri benimsiyor

Bir işletme kripto para birimlerini kabul etmeye veya işlemeye başladığında çoğunlukla en büyük iki veya üç coin ile (genellikle BTC ETH ve LTC) başlarlar. Ancak işletmenizin kripto para sektörünü nasıl genişletebilirsiniz? Elbette listeye yeni bir token ekleyerek!

Gelecekte diğer coinlerin de dahil edilmesini vaat eden Paypal duyurusu örneğinde olduğu gibi birçok online işletmede durum böyleydi. Bu kesinlikle altcoinleri yeni zirvelere çıkaracaktır.

2021 de Hangisi Servetinizi Yüz Katına Çıkarabilir? Bitcoin mi Yoksa Altcoinler mi?