featured

2017 de Bitcoin Almak İçin Bütün Servetini Satan Aile Şu Anda Ne Yapıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Bitcoin ailesi olarak bilinen Taihuttus ailesi 2017de Bitcoin almak için tüm varlıklarını sattıklarında manşetlere çıkmışlardı Üç yıl sonra CNBC aile ile tekrar iletişime geçti.

 Bitcoin tutkusu kripto topluluğu tarafından bir tür yaşam tarzı olarak algılnır ancak kripto tutkunlarından hiç biri 2017de BTC için sahip oldukları her şeyi satan Hollandalı bir aile olan Taihuttus kadar ön plana çıkmamıştır.

 Didi Taihuttu üç yıl önce karlı bir işletme ve 2.500 metrekarelik bir ev de dahil olmak üzere ailesinin tüm varlıklarını satıp ve hepsini Bitcoine yatırınca aniden dünya medyasının ilgi odağı oldu.

 Üç çocuk sahibi 42 yaşındaki baba CNBCye: “Bitcoine adım attık çünkü hayatlarımızı değiştirmek istedik” dedi.

 Aile 2017den beri göçebe bir hayat yaşıyor. 40 ülkeyi ziyaret eden Hollandalı aile kişisel eşyalarında fazla bir şeye sahip olmama hedeflerine de sadık kalıyorlar.

 Bu çoğu kişiye saçma ve radikal görünse de Taihuttu ailesi hayatlarından memnun gibi görünüyor. Aile CNBCye BTCsinin büyük kısmını yaklaşık 900 dolardan işlem görürken 2017nin başlarında satın alındığını söyledi.

 Bitcoin düştüğünde daha fazla satın almaya başladık

 Bitcoinin birkaç ay sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 bin dolardan düşmesi Taihuttuyu kripto para birimine yatırım yapmaktan caydırmadı. Delicesine şişirilmiş kripto balonu 2017nin sonunda patlamaya başladı ve Bitcoin 2018in başlarında 3 bin dolara düştü.

 Ancak Taihuttu bakış açısını olumlu tuttu ve yatırımını ikiye katlamaya karar verdi:

 “Bitcoin düştüğünde daha fazla satın almaya başladık.”

 Şimdi bir kripto para uzmanı olan Taihuttu kripto piyasası söz konusu olduğunda son derece umutlu. Bitcoinin son rallisinin başka bir balon olabileceğine inanıp inanmadığı sorulduğunda Bitcoin talebinin 2017de olduğu gibi azaldığına inanmadığını söyledi. Piyasanın şu anda bir arz krizine doğru gittiğine inandığını belirtti ve iki ralli arasında açık farklar olduğunu da sözlerine ekledi.

Taihuttu “PayPal 350 milyon kullanıcısına Bitcoin satmaya başladığında onların da bir yerden Bitcoin satın alması gerekiyor” dedi. “Büyük bir arz krizi olacak çünkü her gün büyük şirketlerin ihtiyacını karşılamak için yeterince yeni Bitcoin çıkmayacak.” Bununla birlikte Bitcoinin 2022ye kadar 200 bin dolara ulaşmasının kendisine sürpriz olmayacağını söyledi.

2017 de Bitcoin Almak İçin Bütün Servetini Satan Aile Şu Anda Ne Yapıyor?