Binance, Bu 12 Kripto Para Projesini Seçti: Desteklenecek!

Binance, Bu 12 Kripto Para Projesini Seçti: Desteklenecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde yaşanan FTX çöküşü ile birçok kripto para birimi derinden etkilendi. Lider kripto para birimi Bitcoin de dahil birçok kripto para birimi ağır yara alırken, bazı kripto para birimleri de hızla yükselişe geçti. Bununla beraber lider kripto para borsası Binance’in yatırım kolu olan Binance Labs, hızlandırma programına katılması için 12 yeni projeyi seçtiğini açıkladı! İşte detaylar…

Dev kripto para borsası Binance bu altcoin projelerini seçti!

Lider kripto para borsası Binance, kendini geliştirmeye ve piyasaya yeni imkanlar sunmaya devam ediyor. Dev kripto para borsası Binance tarafından bugün yapılan açıklamaya göre hızlandırma programının beşinci sezonuna katılacak altcoin projeleri belirlendi. 12 Altcoin projesinin seçildiği yeni hızlandırma sezonu, 7 Kasım tarihinden itibaren başlamış durumda.

Binance CEO'su Duyurdu: Bu Altcoin'i Elden Çıkarıyoruz!

Öte yandan yapılan açıklamalar doğrultusunda Binance Labs’in hızlandırma programına katılan projeler, hem bu ekosistemin kaynaklarından yararlanırken, bir diğer yandan da piyasanın önde gelen isimleriyle bir araya gelebiliyor. Binance Labs’in programına katılacak 12 yeni proje ise şu şekilde:

DappOS, Kryptoskatt, Mind Network, Bracket Labs Group, Notebook Labs, PIP, The Harvest, Sandbags Protocol, Wallet Guard, zkPass, Ontropy, HANA EVM

Altcoin projeleri sekiz haftalık programda Web3 teknolojisi hakkında bilgiler alacak!

Binance’in yaptığı açıklamalara bakıldığında program özeti şu şekilde açıklanıyor; Projeler, toplamda sekiz haftalık bir program kapsamında Web3 teknolojisi ile ilgili bilgiler alacak, Web3 sektöründeki uzman isimler ile birlikte çalışarak danışmanlık hizmetinden yararlanacak, demo toplantılarına katılabilecek ve hızlandırma programından sonra da destek talep edebilecekler.

Daha önce kriptoarena.com olarak isminden bahsettiğimiz Binance kurucularından Yi He, yeni yapılacak hızlandırma sezonu hakkında kritik yorumlarda bulundu:

“Binance Labs olarak her zaman, Web3 endüstrisinin büyümesi açısından önem taşıyan, ölçeklenebilir projeleri bulmaya çalışıyoruz. Kuluçka programımızın amacı, Web3 projelerinin erken aşamalarında olan kuruculara güç vermek ve onların, sahip oldukları potansiyele ulaşmasına yardım etmektir.”

Binance Bu Altcoin İçin Beklenen Haberi Verdi!

Öte yandan kripto para piyasalarına bakıldığında ise düşüş, birçok yatırımcıyı endişelendiriyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan FTX çöküşüyle beraber birçok kripto para biriminde düşüş yaşanırken, en çok zararı gören altcoin projelerinin başında Solana geliyor. Bir diğer yandan lider kripto para birimi Bitcoin ise geçtiğimiz gün 17 bin dolarlık seviyesini kaybederken, bugün yaşadığı yükselişle beraber 17 bin dolar seviyesini aştı ve anlık olarak 17.470,98 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Binance, Bu 12 Kripto Para Projesini Seçti: Desteklenecek!