Dikkat: Büyük Balinalar Ekim'de Bu 3 Altcoin'i Avlıyor!
Dikkat: Büyük Balinalar Ekim'de Bu 3 Altcoin'i Avlıyor!

Dikkat: Büyük Balinalar Ekim’de Bu 3 Altcoin’i Avlıyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinaları düşüş piyasalarını alım fırsatı olarak görüyor ve bazı altcoin projelerinden fazlaca toplamaya devam ediyor. Küresel çapta ekonomik kriz devam ederken, kripto para piyasası hala büyük yatırımcılar için kazançlar vaat ediyor. Düşük fiyatlar ve büyük getiri potansiyeli, büyük çaplı yatırım yapan yatırımcıların daha fazla altcoin toplamasına sebep oluyor. Özellikle bu 3 altcoin, balinaların radarında…

İşte balinaların radarındaki 3 altcoin:
Ethereum (ETH)

Whalestats tarafından sağlanan verilere göre, lider altcoin Ethereum bu ay, ETH balinaları tarafından toplanan bir numaralı token konumunda. Kripto para analiz web sitesine göre, en iyi 100 Ethereum balinası, yaklaşık 22.252.310 dolar değerinde 16.528 ETH’ye sahip. Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto projesi olan Ethereum, 2021’deki en yüksek seviyelerinden yaklaşık yüzde 72,4’lik bir düşüş yaşadı. Dahası, büyük umutlarla beklenen Ethereum Merge yükseltmesi (Proof-of-Stake’e geçiş), altcoin fiyatını toplamak adına çok da fazla katkı veremedi. Hatta aksine, Ethereum Merge yükseltmesi tamamlanmasının ardından ETH yaklaşık yüzde 20’lik bir düşüş yaşadı. ETH, son 24 saatte yaklaşık yüzde 0.1 düşüşle 1,346.52 dolar seviyelerinden işlem görüyormeye devam ediyor.

altcoin

Lido Staked Ether (stETH):

StETH’ye olan ilgi, Ethereum’un Merge yükselmesinin tamamlanmasının ardından arttı. Balina istatistikleri verilerine göre, ETH balinaları 1.633.888 dolar değerinde 1.214 stETH’ye sahip görünüyor. Dahası, Chainalysis tarafından yayınlanan bir rapora göre, Lido Finance, tüm hisseli ETH’lerin yaklaşık yüzde 31’ini, diğerlerinden daha fazla elinde tutuyor. stETH son 24 saatte yaklaşık yüzde  0.2 artışla 1,345.54 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

altcoin

Shiba Inu (SHIB)

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, popüler meme coin Shiba Inu, Ethereum balinalarının sürekli radarında olan favori kripto para birimlerinden biridir. Şu anda, balinalar 1.218.838 dolar değerinde köpek temalı kripto token’inin yaklaşık 122 milyarını elinde tutuyor. ETH balinasının SHIB’e olan ilgisi de yeni bir şey değil. SHIB’in dolaşımdaki arzının çoğu birkaç büyük cüzdanın elindedir.

altcoin

SHIB, Ağustos 2020’deki kuruluşundan bu yana da uzun bir yol kat etti. Proje, katman-2 ağı Shibarium’u başlatmanın eşiğinde. Birçok kişi SHIB’in fiyatının lansmandan sonra büyük bir ralli yapmasını bekliyor. Hatta bazıları, SHIB katman-2’nin ne kadar yanacağını ve belirtecin fiyatını daha da artıracağını görmek için istekli. Popüler meme coin SHIB son 24 saatte yaklaşık 0,5 düşüş yaşadı ve şuan 0,00000997 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Dikkat: Büyük Balinalar Ekim’de Bu 3 Altcoin’i Avlıyor!