Shiba Inu Rallisi Devam Edecek mi? İşte Sıradaki Seviyeler!
Shiba Inu Rallisi Devam Edecek mi? İşte Sıradaki Seviyeler!

Shiba Inu Rallisi Devam Edecek mi? İşte Sıradaki Seviyeler!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu (SHIB) fiyatı, SHIB’in fiyatının tırmanmaya devam edeceğini düşündürebilecek bir yükseliş kırılması için hazırlanıyor. SHIB fiyat hareketleri patlayıcı bir ralliyle sonuçlanabilir.

Shiba Inu grafikleri yükseliş habercisi

SHIB’in fiyatı, bir bayrak direği ve bir flama içeren, boğa flaması adı verilen bir trend devam paterni oluşturuyor. Grafik, SHIB’in patlayıcı yüzde 34’lük bir hareketini takiben 19 Haziran ve 25 Haziran arasında oluşmaya başladı. Bu hareket, bayrak direğini ve flamayı yaratan daha yüksek alçaklar ve daha düşük yüksekler şeklinde konsolidasyonu oluşturdu. Bu yükseliş teknik formasyonu, bayrak direği yüksekliğinin 0,0000116 dolardaki kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilen yüzde 34’lük bir artışla 0,0000154 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Shiba Inu Teknik Göstergeler Neye İşaret Ediyor?

Dikkat edilmesi gereken ilginç bir şey, SHIB’in fiyatının flamanın üst trend çizgisini delip geçmesi ve yaklaşık 0.0000116 dolarda günlük bir mum çubuğu kapanışı üretmesidir. Bu da bir kırılmaya işaret eder. Yeniden test devam ederse, yatırımcılar SHIB’in fiyatının 0.0000154 dolarlık hedefine ulaşmasını bekleyebilirler, özellikle de fiyatı 0.0000139 dolardaki en yakın engelin üstesinden gelirse. SHIB için yükseliş yolu net görünse de, flamaya yeniden giriş zayıf alım baskısının bir göstergesi olacaktır. Bu senaryoda, SHIB 0,0000095 dolar destek seviyesinin altında günlük bir mum çubuğu kapanışı üretirse, SHIB için boğa tezi geçersiz kılınacaktır.

SHIB, son zamanlarda kripto balina aktivitesinde bir artış gördü.

Kripto balina izleyicisi WhaleStats tarafından yayınlanan verilere göre SHIB, son 24 saat içinde en büyük 100 Ethereum (ETH) balinası arasında ilk 10 işlem hacmine ulaştı. Şuan, SHIB’nin ortalama ticaret hacmi tutarı 12.463 dolar ve ortalama miktar yaklaşık 1.100.000.000 SHIB’dir. Bu, kripto balina izleyici listesinde 8 numarada yer alıyor. Listedeki ilk 3 kripto para Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Ethereum (ETH), USD Coin (USDC) ve Tether’dir (USDT).

Devasa Balinadan Dudak Uçuklatan Shiba Inu Alımı!

Balina izleyici ayrıca SHIB’nin en büyük 100 ETH balinası arasında en çok satılan 10 token listesinde olduğunu ve Polygon’un (MATIC) altındaki listede 7. sırada ve ApeCoin’in (APE) bir üst sıralarında yer aldığını gösteriyor.  ETH balinalarının katılımı nedeniyle, SHIB’nin işlem hacmi son 24 saatte yüzde 216,07 artarak toplam günlük işlem hacmi rakamını 919,197,704 dolara çıkardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Shiba Inu Rallisi Devam Edecek mi? İşte Sıradaki Seviyeler!