Çarpıcı İddia! Cardano CEO'su ve Elon Musk Buluşuyor: Twitter!
Çarpıcı İddia! Cardano CEO'su ve Elon Musk Buluşuyor: Twitter!

Çarpıcı İddia! Cardano CEO’su ve Elon Musk Buluşuyor: Twitter!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Cardano (ADA) CEO’su Twitter’ı merkeziyetsiz  bir platform haline getimede oynayacağı rolü ele almak için Elon Musk ile buluşabilir.

Cardano CEO’su, İddiaları yalanlamadı!

Charles Hoskinson, Twitter’ın nasıl merkeziyetsiz bir sosyal medya platformu haline getirileceğini tartışmak için Elon Musk ile görüşeceği yönündeki yorumlara yanıt olarak ”Bu durumu ne onaylayabilir, ne de inkar edebilirim” ifadesini kullandı. Cardano’nun araştırma ve geliştirmesinden sorumlu kuruluş olan Input-Output Global’in (IOG) CEO‘su ve kurucusu Charles Hoskinson tarafından yapılan yeni bir Twitter gönderisi, Cardano patronunun Twitter’ı merkeziyetsiz bir sosyal medya platformu haline getirmek için Elon Musk ile birlikte çalışıyor olabileceğini ima ediyor. ”Cryptnlyz” isimli bir Twitter kullanıcısı, Cardano patronunun Twitter’ın merkezinin bulunduğu Kaliforniya’ya seyahat ettiğini kaydetti. Kullanıcı, Hoskinson’ın California’ya seyahat etmesinin nedeninin, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya şirketini satın almak için onay alan Musk ile olası bir görüşme olabileceğini öne sürdü.

Kullanıcının gönderisine cevap veren Hoskinson, bu iddiayı “onaylayamayacağını veya reddedemeyeceğini” tweetledi. Musk’ın, yasalar çerçevesinde özgür konuşmaya izin verileceği merkeziyetsiz bir sosyal medya platformu oluşturmaya hazır olduğunu belirtmekte fayda var. Geçen hafta, Hoskinson, Musk’ın 43 milyar dolarlık Twitter teklifi  reddedilirse, Tesla CEO’su ve kurucusu ile merkeziyetsiz bir sosyal medya platformu oluşturmak için işbirliği yapmak istediğini açıklamışdı. Cardano CEO’su ayrıca Musk’ın,  kripto para dolancırıcıkları yapan ve yasadışı kişiler tarafından kullanılan Twitter botlarını ortadan kaldırma planlarını da destekledi.

ADA yatırımcılarının yüzde 88’i zararda: 29 Haziran bekleniyor

Cardano (ADA), Eylül 2021’de akıllı sözleşme işlevini başlatan Alonzo güncellemesinin ardından bekleneni veremedi. Cardano yatırımcılarının beklentilerinin aksine, ADA akıllı sözleşme özelliğinin tanıtıldığı süre boyunca kötü bir performans sergiledi. Yılı 1,3 dolar civarında açan ADA, birçok kez 1 doların altına düştü. Kripto para veri sağlayıcısı IntoTheBlock’tan gelen veriler, büyük fiyat düşüşünün ADA yatırımcılarını ne kadar kötü etkilediğinin mükemmel bir resmini çiziyor. Verilere göre, toplam ADA yatırımcılarının yüzde 88’i şu anda zarardayken, yalnızca yüzde 9’u kârda. Yatırımcların yüzde 3’ü ise ne kârda ne de zararda. Cardano’nun yılın başında kaydedilen fiyata ulaşması için yüzde 50’nin üzerinde yükselmesi gerekecek.
Cardano (ADA)’dan Büyük Başarı: Etherum’u Geride Bıraktı!
 
ADA’nın düşüş fiyatı, son yedi gün içinde birçok kullanıcının faaliyetinin milyarlarca dolara ulaşmasına neden oldu. IntoTheBlock verileri, son yedi gün içinde Cardano’da çeşitli protokoller üzerinden satın alma, satış ve stake işlemlerinden oluşan toplam 18.07 milyar dolarlık bir işlemin kaydedildiğini gösteriyor. Verilere göre, bu işlemlerin hiçbiri 100 bin dolardan az değil. ADA’daki düşüş birçok yatırımcı için riskli görünebilir, ancak projenin arkasındaki ekip ve çoğu yatırımcı, ADA’nın henüz tam potansiyeline ulaşmadığına inanıyor. Bunun başlıca nedeni, ADA için sıralanan güncellemelerin ve özelliklerin yüklenmesi. Şu anda Cardano meraklıları, 29 Haziran’da hayata geçmesi beklenen Hydra güncellemesinin lansmanını sabırsızlıkla bekliyorlar.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Çarpıcı İddia! Cardano CEO’su ve Elon Musk Buluşuyor: Twitter!