featured

Analistten Kritik Ethereum Yorumu: Hazır Olun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto analisti Benjamin Cowen’e göre ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum (ETH), 2016/2017 yılında yaşanan boğa koşusunun ilk aşamalarını taklit ediyor olabilir.

Cowen, ETH fiyat hareketlerini 2017 boğa döngüsü ile karşılaştırıyor

Yeni bir YouTube paylaşımında Benjamin Cowen, 722 bin abonesine Ethereum’un mevcut fiyat modellerinin, 2016’da ve 2017’nin başında 7 ila 14 dolar arasındaki bir fiyat seviyesinden sıçradığı zamana benzer yeni bir birikim aşamasında göründüğünü düşünüyor. Bu zaman diliminde altcoin Ethereum, Mart 2017’de bu aralığı kırdı ve Ocak 2018’e kadar 1.440 dolar değerini aştı. Konuya ilişkin olarak popüler kripto analisti şu açıklamada bulunuyor:

Bu [2016/2017] çubuk kalıbını üst üste koyarsanız ve biz onu şu anda bu hareketi ile üst üste koyarsak, fark edeceğiniz şeylerden biri bu hareketlerde pek çok benzerlik olduğudur.
Yukarı çıkarsın, aşağı inersin, geri dönersin, kısa vadede orada çift tepeli bir şekil oluşur, uzun bir düşüş sonrasında geri dönüş ve sonra yavaş bir geri hareket.
Bu, Mayıs ayının başında aralığın en üstüne çıkması ve ardından yaz aylarında bir kırılma görmesi anlamına geliyor.

Ethereum için tarihi bir ralli mi başlıyor?

Usta kripto analisti Benjamin Cowen, ikinci en büyük kripto para birimi ETH ile ilgili risk olduğunu ve tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkan fiyat artışlarının hiçbir zaman kesin bir şey olmadığını vurgulayarak bu dalgalanmanın ortasında dikkatli olunmasını teşvik ediyor. CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre, Ethereum fiyatı son 24 saatte yüzde 0,06 oranında artış kaydetti ve şu anda 3.417,09 dolar seviyesinden işlem görüyor. ETH son 24 saatlik işlem hacmi ise 14.762.281.254 dolar düzeyinde gerçekleşti. Dolaşımda 120.185.986 milyon ETH coin arzı bulunuyor. CoinMarketCap tarafından piyasa değerine göre yapılan sıralamada ETH, 410.686.629.496 USD piyasa değeri ile 2. sırada yer alıyor.

Bu makalede yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para piyasası oldukça spekülatiftir ve piyasa büyük ölçüde düzenlemeye tabi değildir. Bu nedenle yatırım yaparken risk altında olduğunuzu bilmeniz ve iyi bir araştırma yaparak karar vermeniz gerekir. Kriptoarena.com olarak hazırladığımız diğer altcoin makalelerine de göz atmayı unutmayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analistten Kritik Ethereum Yorumu: Hazır Olun