Shiba Inu Toparlanıyor: İşte Çarpıcı Güncel Veriler!
Shiba Inu Toparlanıyor: İşte Çarpıcı Güncel Veriler!

Shiba Inu 2022 İçin Kolları Sıvadı: 5 Önemli Noktaya Dikkat!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl yatırımcılarına inanılmaz derece kazançlar sağlayan Shiba Inu (SHIB)’nun 2022 yılında neler yapabileceği merak konusu. Kriptoarena.com olarak, SHİBA fiyatını etkileyecek ve katalizör görevi görecek 5 gelişmeyi sizler için derledik.

Shiba Inu, meme coin etiketinden kurtuluyor mu?

Shiba Inu fiyatını etkileyecek gelişmelerden ilki AMC’nin SHIB tokenlerini kabul etmesi olabilir. Büyük ihtimalle yakın dönemde SHIB coin’ler, sinema zinciri AMC Entertainment için de bir ödeme şekli olarak kabul edilecek. Kasım ayı ortasında, AMC’nin SHIB’yi 60 ila 120 gün içinde ödemeler için entegre edeceğini tweetlenmişti. Bu, Shiba Inu’nun kabul edilen kripto para birimi ödeme seçenekleri olarak Bitcoin, Dogecoin ve Litecoin’e katılacağı anlamına geliyor. SHIB, bu şekilde meme coin statüsünden çıkıp, bir amaca hizmet etmeye başlayabilecek.

Shiba Inu için bir başka kesin katalizör, katman-2 blok blockchain projesi Shibarium’un devam eden gelişimidir. Shibarium’daki en büyük ilerleme, işlemleri tamamlamak için önemli ölçüde daha düşük ücretler – veya potansiyel olarak 0 ücret – beklentisidir. Bu düşük ücretler, Shiba Inu ekosisteminin oyun geliştirmeyi ve NFT barındırmayı düşündüğü için önemlidir. Gelişiminin henüz ortalarında olan Shibarium’un Proje Lideri Shytoshi Kusama, bir yıl içinde piyasaya çıkacağına inanıyor.

SHIB topluluğu Robinhood’a baskı yapıyor

Önümüzdeki yıl Shiba Inu için üçüncü önemli katalizör, “Oshiverse”nin geliştirilmesi olacaktır. Bu, oynayarak kazanılan video oyununu tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Blockchain üzerinde merkeziyetsiz uygulamalar ve oyunlar oluşturmak, kripto alanında yeni bir şey değil. Ancak bu gelişme Shiba Inu’nun topluluğunu büyütmek için güçlü bir araç olabilir. SHIB ayrıca, krtipto para borsası Robinhood Markets’ta listelenmeyi sabırsızlıkla bekliyor. sabırsızlıkla bekliyor .SHIB yatırımcıları, Robinhood’u  listelemeye zorlamak amacıyla Change.org aracılığıyla 500 binden fazla imza topladı. Robinhood’da listelenmek, sembolik bir zafer olacaktır ve Shiba Inu’nun likiditesini iyileştirmesine destek sağlayacaktır.

Shiba Inu ile ilgili son olarak inceleyeceğimiz gelişme, merkeziyetsiz kripto borsası ShibaSwap. ShibaSwap Temmuz ayında piyasaya sürüldü ve kullanıcıların SHIB (diğer tokenlerle birlikte) alıp satmalarına ve ayrıca Shiboshi NFT’leri satın almalarına, satmalarına veya takas etmelerine olanak tanıyor. Bununla birlikte, ShibaSwap’ın en ilgi çekici yönü, SHIBu stake edebilme. ShibaSwap, SHIBstake edilmesini sağlayarak, fiyattaki büyük dalgalanmaları en aza indirebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Shiba Inu 2022 İçin Kolları Sıvadı: 5 Önemli Noktaya Dikkat!