Analistten Çarpıcı Bitcoin, DOGE, ADA, MATIC ve FTM Tahmini!
Analistten Çarpıcı Bitcoin, DOGE, ADA, MATIC ve FTM Tahmini!

Popüler Analist DeFi Tabanlı Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Popüler kripto para analisti ve trader Michaël van de Poppe, Ethereum (ETH) üzerine inşa edilmiş merkeziyetsiz finans (DeFi) tabanlı bir altcoin projesinin 2022’nin başında ralli için hazır olduğunu düşünüyor.

 

Teknik veriler, Curve DAO Token (CRV) için yükselişe işaret ediyor

Van de Poppe’nin kripto eğitim platformu Eight Global, paylaştığı yeni bir tweet’te Curve DAO Token (CRV) teknik göstergelerinin altcoin’in boğa döngüsüne girmeye hazırlandığına işaret ettiğini belirtti. Analist, “CRV’nin güçlü bir grafiği var ve iyi görünen kripto paralardan biri. USDT çifti daha yüksek dipler ve daha yüksek zirveler yapıyor ve 1,618 fib seviyesini kırmak için başka bir girişimde bulunacak gibi görünüyor.” açıklamasını yaptı. Altcoin CRV, derin likidite çekerek maksimum işlevi sağlamayı amaçlayan stablecoin’ler için merkeziyetsiz bir değişim olan Curve Finance için yönetişim tokenidir. Piyasa değerine göre 74. sıradaki kripto varlığı, an itibariyle 5,43 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yüzde 2,6 arttı.

Van de Poppe CRV’nin mevcut fiyatından yüzde 53 artış kaydederek, 8.35 dolara ulaşacağını söyledi. Analist ayrıca yeni bir YouTube videosunda genel olarak kripto konusunda hala iyimser olduğunu söylüyor.Poppe, “Hala, önümüzdeki yıl piyasalarda daha uzun bir boğa koşusunun gerçekleşmesine neden olacak bir döngüye girdiğimizi varsayıyorum. Bildiğiniz gibi, piyasalarda oldukça iyimserim.” ifadesini kullandı. Ancak kripto analisti, Bitcoin’in (BTC) kısa vadede tekrar yükselişe geçmesi için 49.400 doları aşması gerektiğini söylüyor. BTC, an itibariyle 47,132  dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yüzde 1,43 düştü.

 

Bu Altcoin, 2022’ye damgasını vurabilir

 Kriptoare.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, The Motley analistlerinden Katie Brockman’a göre, benzer büyüme potansiyeline sahip daha uygun fiyatlı bir yatırım arıyorsanız, dikkate almanız gereken başka bir kripto para birimi: Solana.  Solana, kripto para dünyasının büyüleyici çıkış yapan yıldızlarından biri. Projenin dezavantajları olsa da, SOL potansiyel olarak 2022’nin Ethereum’u olabilir. Solana şu anda 52 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile en popüler beşinci kripto para birimi. Ethereum ise şu anda 452 milyar dolardan fazla bir piyasa değerine sahip. Solana, kripto para pazarındaki en büyük oyuncularla rekabet etmek için gerekli olan donanıma sahip bir proje.

Yatırım Uzmanından Çarpıcı Solana Yorumu: Hemen Harekete Geçin!

Altcoin ayrıca, Ethereum ile birçok benzerliği paylaşıyor. Her iki ağ da, merkeziyetsiz finans uygulamaları ve NFT pazarları gibi projeleri barındırabilen akıllı sözleşme platformlarıdır. Ancak Solana’nın Ethereum’a göre büyük bir avantajı var: hız. Ethereum şu anda saniyede yaklaşık 15 işlem gerçekleştirebilirken, Solana’nın saniyede 65 bin işlem gerçekleştirebileceği bildiriliyor. Bu hız nedeniyle, birçok geliştirici Solana ağına akın etti. Bu durum, SOL’u en hızlı büyüyen Blockchain ekosistemi olmasına neden oldu.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Popüler Analist DeFi Tabanlı Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor