Analistten Dikkat Çeken Shiba Inu ve DOGE Yorumu: 2022!
Analistten Dikkat Çeken Shiba Inu ve DOGE Yorumu: 2022!

Teknik Analistten Shiba Inu Değerlendirmesi: Hazır Olun!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme temalı kripto para birimi Shiba Inu (SHIB)’nun teknik tablosunu inceleyen kripto uzmanları, SHIB’in büyük olasılıkla patlayıcı bir geri dönüşü olacağını tahmin ediyor. Halihazırda ayı pozisyonunu koruyon altcoin’in topluluğu, SHIB fiyatında her an bir artış olabileceğini düşünüyor. Birçok analist, SHIB hakkında olası bir boğa döngüsü olabileceğini düşünürken, başkaları da eş zamanlı bir ayı döngüsü olabileceğini düşünüyor.

Popüler kripto kanalına göre SHIB fiyatı yükselecek

Youtube’da popüler bir kripto kanalı olan FXStreet, Shiba Inu (SHIB)’nun standart görünümlü bir yükseliş devam modeli ile daha uzun bir hareket için teknik olarak çok güzel bir şekilde konumlandığını söylüyor. Kripto YouTube kanalı, SHIB’in, her ikisi de 57’de olan 55’teki yüksek bölge hacmi ile 382 fib düzeltmesi arasında çok fazla destek olduğunu da sözlerine ekliyor.

Popüler kripto kanalına göre, işler büyük olasılıkla güzel bir genişleme aşamasına dönecek. FXStreet ayrıca 60 civarında bir günlük kapanış olması durumunda, bunun Shiba Inu (SHIB)’yu tekrar yükseldiği seviyelerin üzerine konumlandıracağını ifade ediyor. Ayrıca FXStreet’e göre bu durum kripto para birimini üç günün en yüksek ve yeni üç günün en yüksek kapanışına gönderecek.

Teknik göstergeler Shiba Inu için neye işaret ediyor?

Analizin devamında FXStreet, bileşik endeks, mum grafiği ile bileşik endeks arasında açık bir gizli boğa ayrışması olacağını belirtiyor. Bu nedenle, bileşik endeksin daha düşük diplere sahip olduğunu ve grafiğin daha yüksek diplere sahip olduğunu kaydediyor. Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Shiba Inu, 5 Kasım’da gerçekleştirilen ve sahip olduğu üçüncü en düşük seviye ile bileşik endekste düşük bir baskı yaptı. Ayrıca altcoin ondan sonra hareketli ortalamalarının üzerine geri dönmedi. Bu, daha yükseğe çıkmak için çok güzel bir şekilde konumlandırıldığı anlamına geliyor.

Analiste göre nokta ve şekil grafiğinde, .0025 noktasından .5’e kaydırıldığında, çok çirkin görünümlü bir düşüş göstergesi bulunuyor. Ancak bu tetiklenecek olsaydı, 40’a kadar inmesi gerekirdi. Altcoin daha sonra, dikey kar hedefi yöntemini ve nokta şekil grafiğini kullanarak, gerçekleşmesi beklenmeyen negatif sıfırda projeksiyon yaptığı görülüyor. Ancak, bu nokta şekil grafiğinde 80’e kadar hareket ederse, öngörülen bölge .00016’ya kadar oldukça yüksek. Analist, Shiba Inu (SHIB)’nun hemen geri patlayıcı bir hamle yapacağını iddia ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Teknik Analistten Shiba Inu Değerlendirmesi: Hazır Olun!