featured

SHIB ve DOGE’nin En Güçlü Rakibi İş Başında: Popüler Altcoin Uçuşa Geçti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) ile rekabet eden bir altcoin projesinin fiyatı, meme token çılgınlığı kripto piyasasında devam ederken, bir hafta içinde %119 oranında yükseldi. Kripto para piyasasına ilişkin güncel haberlere Kriptoarena.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Altcoin ELON, DeFi alanına adım atıyor

Dogelon Mars (ELON) projesinin, Dogecoin (DOGE)’den ilham alan bir meme kripto para birimi olduğu belirtiliyor. Ayrıca Elon Musk’ın insanları Mars’a götürme tutkusundan türetilerek ortaya çıktığı düşünülüyor. Token ilk düştüğünde, arzın %50’si Ethereum’un ünlü kurucusu Vitalik Buterin’e hava yoluyla bırakıldı. Token piyasaya sürüldükten sonraki iki ay içinde Vitalik Buterin, sahibi olduğu tüm ELON token’larını Methuselah Vakfı’na bağışladı. Bu vakıf, yaşam uzatma ve uzun ömür araştırmaları için kar amacı gütmeyen bir tıbbi yardım kuruluşu olarak faaliyette bulunuyor.

Yakın zamanda altcoin Dogelon Mars ekibi tarafından yeni bir proje güncellemesi haberi paylaşıldı. Bu proje güncellemesi haberine göre, geliştirmenin bir sonraki aşamasının Dogelon Mars (ELON) projesine, merkezi olmayan finans (DeFi) ve staking yetenekleri getireceği bildiriliyor. Konu hakkında yapılan açıklamada Dogelon Mars geliştiricileri tarafından yeni güncellemelere ilişkin olarak şu ifadelere yer veriliyor:

Altcoin Dogelon Mars, geliştirmenin bir sonraki aşamasına geçiyor. Merkezi olmayan finans (DeFi) inşa ediliyor ve yeni bir sözleşme ile fırsatlar değerlendiriliyor. Şu anda, topluluk liderleri ekosisteme DeFi ve yeni bir token tanıtıyor. Diğer taraftan ise inşaat devam ediyor.

ELON sadece 7 günde %119 oranında arttı

Dogelon Mars ekibi, staking güncellemesinin yanı sıra, girişimlerin oylanması, protokol kararlarının koordine edilmesi, hazineden hibe dağıtılması ve daha fazlası için kullanılacak xELON yönetişim token’ını tanıtıyor. xELON token’ının, ELON staking programına katılarak edinilebileceği ifade ediliyor.

Dogelon Mars’ın OKEx ve Crypto.com’da listeleneceği haberi ve son stake teşvikinin ardından meme kripto para birimi ELON’un fiyatı sıçradı. CoinGecko’dan elde edilen verilere göre, ELON fiyatı %119 oranında artış kaydetti. Altcoin projesi ELON, piyasa değerini 426 milyon dolardan 912 milyon dolara taşıdı. Dogelon Mars piyasa değeri sıralamasına göre 133. sırada yer alıyor. Altcoin ELON son 24 saatte %9,6 oranında düşüş yaşayarak 0,00000163 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

SHIB ve DOGE’nin En Güçlü Rakibi İş Başında: Popüler Altcoin Uçuşa Geçti