featured

Popüler Analist: Ethereum ve Bu Altcoin Tarihi Rekor Seviyeye Ulaşacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler bir kripto para analisti ve trader’ı piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH)’un kısa vadede tüm zamanların en yüksek seviyesini ulaşacağını tahmin ediyor. Analist ayrıca son zamanlarda oldukça popüler olan başka bir altcoin projesinin muhtemelen yükseliş eğilimini sürdüreceğini öngörüyor.

Ünlü analist, lider altcoin Ethereum fiyatının 5.000 doların üzerine ulaşacağını düşünüyor

Kripto para sektöründe Kaleo adıyla tanınan ünlü analist ve trader 411 bin Twitter takipçisine, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH)’un tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetme çabasıyla son direnç çizgisini kırmaya hazırlandığını söylüyor. Analistin lider altcoin hakkındaki yorumu şu şekilde:

Ethereum (ETH), düşündüğünüzden daha erken 5.000 dolar ve üzerine ulaşacak.

Lider altcoin projesi Ethereum’un Bitcoin karşısındaki değerini inceleyen Kaleo, Bitcoin (BTC)’in dayanıklılığına rağmen ETH/BTC paritesinin yükseliş eğilimine geçtiğini dile getiriyor. Kaleo konuya ilişkin olarak şu analizi yapıyor:

Yalan söylemeyeceğim dostum, altcoin’ler Bitcoin’in 60 bin dolar ve üzerindeki seviyelerine beklediğimden çok daha iyi yanıt veriyor. Fiyat keşfine geri döndüğünde ne olacağı konusunda hala bir kesinlik yok. Ama şimdilik bu ETH/BTC grafiği sağlam görünüyor.

Kaleo’nun listesindeki bir diğer kripto para birimi ise Solana (SOL)

Usta kripto analisti akıllı sözleşme platformu Solana (SOL)’ya yönelik analizlerini de takipçileri ile paylaşıyor. Kripto analisti, popüler bir altcoin projesi olan Solana’nın 200 dolar civarındaki ani direncini kırması durumunda rallisine 300 doların üzerinde devam edeceğini düşünüyor. Kaleo, bu konuda şöyle bir yorumda bulunuyor:

Bu boğa koşusunun teması ‘Sam’i soldurma’ idi. Gerçekten de bu yakın zamanda değişecek gibi görünmüyor.

Kaleo, ocak ayında SOL 3 dolar civarında işlem görürken Solana’daki bir kripto trader’ının tüm pozisyonlarını satın almaya istekli olduğunu tweetleyen kripto türevleri borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried’e atıfta bulunuyor. Kripto stratejisti ayrıca SOL/BTC paritesini de yakından inceliyor. Kaleo, altcoin projesinin paritesinin çapraz desteğinden sıçradıktan ve düşüş eğilimi direncini daha düşük zaman diliminde çıkardıktan sonra yanıp sönen güç belirtileri olduğunu söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Popüler Analist: Ethereum ve Bu Altcoin Tarihi Rekor Seviyeye Ulaşacak