Shiba Inu İçin Kritik Seviye Açıklandı: Teknik Analistten Önemli Uyarı!
Shiba Inu İçin Kritik Seviye Açıklandı: Teknik Analistten Önemli Uyarı!

İşte Shiba Inu Rallisini Tetikleyen Faktörler ve Yeni ATH Olasılığı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Shiba Inu (SHIB), geçen hafta yüzde 350’nin üzerinde artışla, üç gündür yükseliş ivmesini sürdürüyor. Altcoin’in devasa rallisi, ilk 20’ye girmesine yardımcı oldu ve bugün erken saatlerde Litecoin (LTC) ve Chainlink (LINK) gibi önde gelen kripto paraları geride bırakarak 12. sıraya yükseldi. Ancak, SHIB tekrar düşüş yaşayarak 16. sıraya geriledi.

Shiba Inu fiyatı, balinalar ve Musk sayesinde yükseliyor: Borsalardaki SHIB işlem hacimleri, Bitcoin ve Ethereum’u geride bıraktı!

Shiba Inu, son dört gün içinde gösterdiği performans sayesinde çift haneli kazançlar elde ederek, tekrar manşetlere çıktı. Devam eden boğa rallisi sırasında SHIB, yaklaşık dört aylık durgunluğun ardından fiyatından bir sıfır çıkarmayı başardı. Meydana gelen fiyat artışı, Elon Musk’ın Floki Puppy hakkında hafta sonu attığı tweetine atfedildi, ancak SHIB işlemlerinin çoğu, bu yılın başlarında Dogecoin’in rallisi sırasında olduğu gibi perakende yatırımcıları tarafından yapılıyor.

 

SHIB balinaları sadece son iki gün içinde yaklaşık 6,3 trilyon Shiba Inu satın aldı ve fiyat artışındaki başka bir nedenin de devasa balina satın alma çılgınlığı olduğuna inanılıyor. Borsalardaki SHIB işlem hacimleri şu anda Bitcoin ve Ethereum’u geride bırakıyor ve bu da SHIB talebinin şu anda oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.

SHIB fiyatından bir sıfır daha silebilir mi?

Shiba Inu, üç haneli devasa bir rallinin ortasında geçen hafta fiyatından sıfır çıkarmayı başardı. Altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0000388 dolar’dan sadece yüzde 24 geride, bu da SHIB’in bir başka fiyat keşif moduna girebileceği ve önümüzdeki hafta fiyatından bir sıfır daha silebileceğini gösteriyor.

 

Shiba Inu, Solana ve Litecoin'i Geride Bıraktı! Analistten Çarpıcı SHIB Fiyat Tahmini

Bu boğa koşusunun ilk ayağında, Dogecoin ralliyi yönetti ve devasa yükselişi diğer meme tabanlı kripto paraları da etkiledi. Bununla birlikte, bu sefer Shiba Inu yeni bir ATH’ye ulaşmanın eşiğindeyken, DOGE fazla etkin değil ve şu anda 0,30 dolar seviyesinin altında işlem görüyor. Ekim, kripto piyasası için yükseliş ivmesi ile başlarken, önümüzdeki günlerde DOGE da çıkış yapabilir.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

İşte Shiba Inu Rallisini Tetikleyen Faktörler ve Yeni ATH Olasılığı!