Efsane Rock Grubu Kings Of Leon Uzaya NFT Gönderiyor! İşte Pojenin Hedefi!
Efsane Rock Grubu Kings Of Leon Uzaya NFT Gönderiyor! İşte Pojenin Hedefi!

Efsane Rock Grubu Kings Of Leon Uzaya NFT Gönderiyor! İşte Pojenin Hedefi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021, kripto para piyasası için oldukça hareketli geçerken, NFT sektörü yıldızı paralayan aktör olarak ön plana çıktı. Her geçen gün ilginç haberlerin ortaya çıktığı sektörde yine çarpıcı bir gelişme yaşanıyor. Dünyaca ünlü Kings of Leon rock grubunun NFT’si uzaya gidiyor. Elon Musk’ın SpaceX’inin özel Inspiration4’u, önümüzdeki hafta kalkışa geçerek, efsane grubun şarkılarından birini yörüngeye taşıyacak.

Grubun daha önce yayınlanmamış bir parçası NFT olarak uzaya gönderilecek

Sınır tanımayan NFT çılgınlığı sonunda gezegen ötesine geçti. Önümüzdeki Salı gecesi NASA’nın Kennedy Uzay Merkezi’nden fırlatılması planlanan sivil uzay uçuşu, Kings of Leon grubunun daha önce hiç yayınlanmamış bir performansıyla birlikte 51 NFT’yi de uzaya taşıyacak. Grubun “Time in Disguise” şarkısının NFT canlı kaydı önümüzdeki hafta SpaceX’in Inspiration4 ekibiyle yörüngeye gönderilecek.


NFT sektörü büyük ilgi görürken, dijitalleşen sanat eserleri de rekor rakamalra satılmaya devam ediyor. Bu trende farklı bir boyut kazandıracak olan bu girişim şimdiden büyük ilgi çekti. Inspiration4 ekip üyelerinin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kings of Leon grubunun Time in Disguise’ şarkısı yörüngede çalınan ilk NFT şarkısı olacak. Diğer 50 NFT ise 50 farklı sanatçı tarafından yaratılan sanat eserlerini kapsıyor.

Satıştan elde edilen gelir bağışlanacak

Gezegen ötesi projesinden elden edilen gelirin bağışlanması planlanıyor. NFT satışlarından elde edilecek gelir, St. Jude Çocuk Araştırma Hastanesi’ne bağışlanacak. Proje, St. Jude’s Çocuk Araştırma Hastanesi için 200 milyon dolar toplamayı hedefliyor. Yellowheart tarafından düzenlenecek olan “Time in Disguise” isimli parçanın müzayedesi 20 Eylül’e kadar devam ediyor. Kings of Leon grubu konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

St. Jude Çocuk Araştırma Hastanesi için yardım toplamak amacıyla bu tarihi yolculuğa katılmaktan onur duyuyoruz ve Inspiration4 ekibine en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.

NFT çılgınlığı devam ederken, böylesi projelerin hayata geçirilmesi kripto para sektöründe büyük memmuniyet yaratıyor. Son zamanlarda bazı ekonomistlerin, NFT’lerin  kara para aklama ve vergi kaçakçılığı amacı ile kullanıldığını iddia etmesine rağmen, akım tüm hızıyla devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Efsane Rock Grubu Kings Of Leon Uzaya NFT Gönderiyor! İşte Pojenin Hedefi!