featured

Bu Hafta THETA İçin Büyük Önem Arz Ediyor! İşte Sebebi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cuma günü geç saatlerde, kullanıcılar THETA cüzdan bakiyeleriyle ilgili sorunlar yaşadılar, ancak ağda herhangi bir sorun yaşanmadı ve kullanıcı arayüzü arızası giderildi. Hacklenme korkusunun ardından, fiyat yaklaşık yüzde 4 arttı ve işlem hacmi son 24 saatte yüzde 21 düştü. Düşen ticaret hacmi, bir düzeltmenin veya yatay yönde fiyat hareketinin başlangıcına işaret edebilir. Analistler, fiyat düşüşünün ortaya çıkması durumunda, altcoin’in 10 dolar seviyesinin altına düşeceğini tahmin ediyorlar.

THETA’nın fiyat tablolarına ve tarihsel olarak fiyat trendlerine bağlı olarak fiyatta bir düşüş olabilir. Geçmişte THETA’nın fiyatının getirisi, mevcut seviyede başlarsa bir fiyat rallisinin çift haneli bir ralliye yol açabileceğinin kanıtıdır.

2020 ve 2019’daki yatırım getirisine göre, bu yıl getiri yüzde 515. Altcoin fiyatında artış için potansiyel var, fiyat trendine bağlı olarak, böyle bir fiyat hareketi en son Aralık 2020’de gerçekleşti ve fiyat yüzde 172 artarak 0,65 dolar’dan1,77 dolar’a çıktı. Bu tür geçmiş büyümeye dayanarak, mevcut fiyat hareketinin bunu konsolidasyon aşaması olarak ilan etmesi muhtemel değildir.

Bir avantajı olsa da sınırlı olabilir. Fiyatta bir düzeltme meydana gelirse ve 10 dolar seviyesinin altına düşerse, 7 doların altına kademeli bir satış olabilir. Şu anda, haftalık getiri yaklaşık yüzde 5’tir ve Cinedigm ile yakın zamanda yapılan entegrasyon, Cinedigm artık yerel TFUEL mikro ödemelerini entegre ettiğinden, gerekli artışı sağlamış olabilir. Bu artış, 3.0 lansman gecikmesinin bir sonucu olarak düşen fiyatta bir toparlanmaya yol açmış olabilir. Ancak, fiyat tablosuna göre fiyat 13 dolar seviyesini geçene kadar iyileşme tamamlanmayabilir.

Coinlib’in yukarıdaki fiyat tablosuna göre, Theta’nın fiyatı şu anda ATH’den yüzde 20 oranında geride. THETA’nın fiyat rallisi henüz sona ermedi. Lansman sonrası fiyat hareketinde bir yavaşlamaya rağmen, yükselişin Binance ve Huobi’deki en iyi piyasalardaki artan piyasa değeri ve ticaret hacmine bağlı olarak süreceği beklentisi var. THETA’nın fiyatı, yukarıdaki ölçütlere göre bir sonraki ATH’ye doğru yükseliyor ve bu, perakende yatırımcıların spot borsalarda satın almaları için ideal bir zaman olabilir.

Bu Hafta THETA İçin Büyük Önem Arz Ediyor! İşte Sebebi!