featured

Binance ten Brezilya diplomata karşı yasal mücadele

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen kripto para borsası Binance Binance.com.br web sitesini ve Binance markasını kaydeden Brezilyalı diplomat Paulo Renato ile yasal bir mücadele başlattı.

3 BÜYÜKLERDE DURUM NASIL? TIKLAYIN

Şirket markayı kaydeden Ulusal Sınai Mülkiyet Enstitüsüne (INPI) ve Kıbrıs Rum Yönetiminde Brezilya konsolosluk vekiline dava açtı. Brezilyalı diplomat Binance web sitesinin Brezilya versiyonunu 30 Haziran 2018de kaydetmeye kararlıydı. Dava dosyasına göre Binance 14 Haziran 2017den beri Brezilyada faaliyet gösteriyor.

Borsa Binancein markasının Endüstriyel Fikri Mülkiyet Haklarının Korunmasına İlişkin Paris Sözleşmesinin imzalayıcılarından biri olan Çinde kayıtlı olduğu için korunduğunu savundu. Yerel haber ajansı Portal do Bitcoin tarafından bildirildiği gibi Binance bu kaydın Endüstriyel Fikri Mülkiyet Kanunu uyarınca tanınmayacağını da iddia etti.

Rio De Janeiro 25. Federal Mahkeme yargıcı ticari markanın kaydını askıya aldı ve Binance erken bir zafer elde etti. Ceza tehdidi ile Dallagnola Binance markasını hiçbir şekilde kullanmaması emredildi. Ancak karar diplomat ve INPInin tarafsızlığı nedeniyle ön karar.

İspanyada hukuk okuduğumu ifade eden Brezilyalı diplomat tezi fikri mülkiyet hakları üzerineydi.

Binance ten Brezilya diplomata karşı yasal mücadele