featured

2021 Yılında Sahip Olunması Gereken Altcoin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yirmi dört saat içinde yüzde 7.8 oranında artış gösteren Binance Coin yazım sırası itibarıyla 33.16 dolar seviyesinde yer alıyor.  

Son bir yılda BNB fiyatının yüzde 145 oranında yükselmesi coinin uzun vadede istikrarlı bir büyüme gösterdiğini işaret ediyor.


                                                                     BNB / USD 1 Günlük Grafik

Günlük fiyat tablosu incelendiğinde bir sonraki direnç seviyesinin 36.83 dolar olacağı öngörülüyor. Bundan sonraki fiyat seviyesinin ise 42.83 dolar olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca BNB fiyatının yukarı doğru direncinin az olduğunu ve 50 dolar işaretinin yerinde olduğunu söylemek gerekiyor. Ancak her yükseliş sonrası bir düşüşün olduğu dikkate alındığında önümüzdeki yedi gün içerisinde varlığın göstereceği performans merakla bekleniyor.


                                                                  BNB / USD 1 Haftalık Grafiği

Binance Coinin 2021 yılında piyasadaki konumunu korumaya devam edip etmeyeceğine değinmek gerekirse varlık 2020 yılında iyi bir performans gösterdi. BNBnin fiyat performansı yükselişine devam ettiği takdirde coinin 35 dolar ile yılı kapatması mümkün görünüyor. Olumlu yönde ilerlemenin devam etmesi sonucu 40 dolara kadar çıkması olası duruyor. Ancak BNB coinine karşı piyasanın seyrinde değişiklik olursa fiyatın 28.41 dolara kadar düşmesi kaçınılmaz olacak. 

Binance Coinin fiyatı 2021 yılında 26 dolar ile 31 dolar arasında olacağı tahmin ediliyor. Varlık üzerinde piyasanın inancı devam ettiği takdirde 35 dolar ile 40 dolara kadar ilerleme kaydedilmesi ihtimal dahilinde bulunuyor. 

Binance coin mevcut durumda 144.406.561 BNB arz ile 4.760.043.408 dolarlık bir piyasa değerini elinde bulunduruyor. Fiyatların teknolojik gelişme ve arz/talep gibi faktörlerle ilgisi olduğu için 2021 yılında 2 ya da 3 kat gibi bir fiyat artışı zor olmakla birlikte istikrarlı bir büyüme göstermeye devam edeceği öngörülüyor.

2021 Yılında Sahip Olunması Gereken Altcoin