featured

2021 de Büyüme Potansiyeline Sahip 8 Kripto Para Birimi Hangileri?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen altcoin yatırımcısı ve  analisti Aaron Arnold 2021de yatırımcıların takip etmesi gereken ve büyüme potansiyeline sahip 8 kripto varlığı açıkladı.

 Bitcoin (BTC)

 Kardeşi Arnold Austin ile Altcoin Daily YouTube kanalını yöneten Arnold çeyrek milyondan fazla takipçisine önümüzdeki yılda son derece iyi iş çıkaracak 8 tokendan en iyi seçimin Bitcoin olduğunu söyledi.

 Arnold PayPalın CEOsu Daniel Schulman ile yaptığı röportajda CEO Bitcoinin büyük yatırımcılar tarafından benimsenmesinin ilk aşamalarında olduğunu söyledi. Schulman PayPalın kripto para ticareti yapmayı ve tutmayı kolaylaştırdığını ve 2021in başlarında daha fazlasının geleceğini de sözlerine ekledi. 

 Polkadot (DOT)

 Arnold Polkadotu 2021in en iyi performans gösteren ikinci varlığı olarak seçti. Proje Ağustos ayı ortalarında başlatıldı ve kripto para topluluğu tarafından olumlu karşılandı.

 Polkadot farklı açık kaynaklı ve özel blok zinciri ağları arasındaki tokenlar dahil olmak üzere herhangi bir veri türünün tam birlikte çalışabilirliğini kolaylaştıran yeni nesil Proof-of-Stake blok zinciri ağıdır.

 Polkadotun tokenı DOT stake etme yoluyla gelir elde etmek isteyen yatırımcılardan 3 milyar dolarlık bir yatırım çekti.

 Ethereum (ETH)

 Ethereum Beacon Chainin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesiyle resmen proof of stakee (hissenin kanıtı) geçişe başladı. Arnolda göre ETH yeni bir ağ ölçeklenebilirliği ve stake etme ödülleri çağı getirmeyi vaat ettiği için büyümeye hazır.

 YFI (yearn. finance)

 YFI 2020deki DeFi patlamasından doğan en iyi DeFi projelerinden biridir. Protokol Arnoldsun DeFi projesi için olası bir katalizör olarak öngördüğü Yearn İyileştirme Teklifi 54ü (YIP-54) uyguladı.

 Cardano (ADA)

 Cardano beşinci sırayı alıyor. Arnold Yella da dahil olmak üzere Cardanoda yapılacak büyük yükseltmelerin ADAnın değerini faydasını ve fiyatını artıracağını belirtti.

 XRP SNX LINK

 Listedeki son üç token ise XRP Synthetix ve Chainlinktir. Arnold Merkez Bankalarının dijital coin geliştirmede XRPnin kilit bir roloynayacağını söyledi. Ripple CEOsu Brad Garlinghouse merkez bankalarının stabilcoinlerini çıkarmak için XRP Ledgerı kullanmayı düşünmelerini öneriyor.

2021 de Büyüme Potansiyeline Sahip 8 Kripto Para Birimi Hangileri?