featured

2020 de yatırım yapılacak 3 kripto para birimi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri oynaklıkları ve yüksek riskleri nedeniyle insanların yatırım yapmakta hala tereddüt ettiği varlıklar. Doğru para birimini seçerseniz şok edici karlar elde edebilirsiniz ancak yanlış seçim yaparsanız çok para kaybedebilirsiniz.

Bu nedenle; sadece kripto para birimlerine değil hangi finansal enstrümana yatırım yaparsanız yapın; karar vermeden önce uygun araştırmalar yapmanız gerekir. Kararınıza güvenmek için seçtiğiniz kripto para birimi hakkında mümkün olduğunca çok şey öğrenmeniz gerekir.

İşte bu yılın yatırımlardan öne çıkabilecek üç kripto para birimi;

Bitcoin

Bitcoin son birkaç yıldır iniş ve çıkışlarına rağmen hala yatırım yapmak için en iyi kripto para birimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bitcoin satın almanın avantajı kurallarının değişmemesidir. Bitcoinin tavanı 21 milyondur ve bu sınır asla geçilmez. Bu kurallar kamuya açık olduğundan bunları değiştirmek imkansızdır. Bunun yanında rezerv paranın aksine Bitcoin oldukça şeffaftır. Bunun yanında analistler Bitcoin’in 2020de yükselmesini bekliyor. Bitcoin madenciliğine girişmeden önce bunun temellerini öğrendiğinizden emin olun.

BİTCOİN YORUMU İÇİN TIKLAYIN

Monero

2014’te piyasaya sürülen Monero 2020 için öne çıkan bir takip edilemez kripto para birimi. Monero size kendinizin bankası olma imkanı sağlar. Mali durumunuzu kendi başınıza yönetebilirsiniz. Yani bankalara hiç güvenmiyorsanız bu sizin için mükemmel bir yatırım olabilir. Monero aynı zamanda üçüncü bir tarafın katılımı olmadan işlemlerin yapıldığı merkezi olmayan bir para birimi. Ayrıca  Monero izlenemediği için herhangi bir sorun olmadan el değiştirebilir. Monero kullanıcıları özellikle daha önceki işlemlerle ilişkilendirilmişlerse kara listeye alınamaz.

Basic Attention Token (BAT)

Oldukça ucuz ama büyük bir potansiyele sahip bir kripto para birimine bakalım. Brendan Eich tarafından başlatılan BAT Brave tarayıcısı için yapılmış bir kripto para birimi. Bu para birimi çeşitli nedenlerden dolayı dikkat çekiyor. Sadece ucuz değil aynı zamanda içerik oluşturucular bu para birimini tanıtmak için büyük bir ortaklık programı başlattı. Bu nedenle birçok ünlü Youtube kanalı ve bloggerlar bundan bahsediyor. Haber hazırlanırken 024 dolar ve yüzde 50den fazla yatırım getirisi sağlıyor.

2020 de yatırım yapılacak 3 kripto para birimi