featured

2018 de bin dolarlık Bitcoin alanlar şimdi ne yapıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve diğer kripto varlıklar ile yatırımcılar arasında yüksek oynaklıkları nedeniyle bir nevi sevgi-nefret ilişkisi var. Bazıları tüm tasarrufunu kaybederken diğerleri doğru zamanda girerek bir servet elde etti. Peki 2018’de dip seviyelerden bin dolarlık BTC yatırımı yapsaydınız ne kadar kazanırdınız?

Bitcoin yılbaşından bu yana yüzde 44 artışla 2020ye çok iyi bir başlangıç yaptı ve altcoinlerin çoğundan daha iyi performans gösterdi.

Bitcoin üç yıl önceki inanılmaz rallisinin ardından 2018’de 3 bin 200 dolara kadar düşmüştü. Eğer o dönemde BTC’ye bin dolar  yatırsaydınız ne kadar para kazanırdınız? Karşılaştırma için haberin hazırlandığı sıradaki 10 bin 328 dolarlık fiyat kullanıldı.

Yüzde 222.75 yükselişle bu bin doları 3 bin 203 dolara dönüştürürdünüz. Örneğin 10 bin dolar yatırım yapabilseydiniz hesabınızda 32 bin 031 dolar olacaktı.

Bu her zaman herkesin kazanabileceği bir oyun değil.  Bitcoin veya başka kripto para yatırımlarında duyduğumuz her başarı hikayesi için işlemlerin diğer tarafında her zaman bir kaybeden oluyor. Bu türdeki oynaklığa mükemmel bir örnek olarak BitMEXteki XRP çöküşü gösterilebilir…

2018 de bin dolarlık Bitcoin alanlar şimdi ne yapıyor?