featured

2018 Çöküşünü Bilen Analistten Kritik Bitcoin Yorumu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha öncesinde de 2018’deki Bitcoin (BTC) düşüşünü tahmin eden tecrübeli analist Peter Brandt, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile ilgili önemli görüşlerini takipçileriyle paylaştı ve lider kripto para birimi için pozitif açıklamalarda bulundu. Detaylar ise şu şekilde…

“Grafikler Nisan 2019 piyasa yapısı ile benzer şekilde hareketlerde bulunuyor”

2018 yılında Bitcoin (BTC)’in yaşadığı büyük düşüşü doğru bir şekilde bilen analist Brandt, BTC hakkında olumlu yorumlarda bulundu. Ünlü analiste göre BTC’in son fiyat hareketi, kripto para biriminin 2019 yılında boğa döngüsünün ilk dönemine girmeden önce 3.500 dolara kadar geri çekildiği grafikler ile benzerliklere sahip. Bu sebepten dolayı analiste göre şu anda grafikler Nisan 2019 piyasa yapısı ile benzer şekilde hareketlerde bulunuyor.

Popüler analist’in grafiklerine bakıldığında, yükselen üçgen modelinden kopuş, Bitcoin’in bir taban oluşturduğunu ve boğa piyasasının bir sonraki ayağını başlatmaya hazır olduğunu gösteriyor. Brandt yaptığı açıklamalarda teknik göstergeler benzer olsa bile BTC’nin bir boğa koşusuna hazırlandığının garanti edilemeyeceğini de ekliyor. Analistin sözleri ise şu şekilde:

Grafikler geleceği tahmin etmez. Grafikler olasılık bile sunmuyor. Grafikler olasılıkları önerir ve bir işlemde riskleri yönetmede faydalıdır. Grafik desenleri çalışabilir, başarısız olabilir veya dönüşebilir.

Analiste göre Bitcoin ATH seviyesine doğru yükselişe geçebilir

Bir başka popüler analist ise Dave the Wave ise Brandt’ın açıklamalarına verdiği yanıtta, Bitcoin (BTC)’in haftalık zaman diliminde daha büyük bir artan üçgen oluşturduğunu belirtti. Analiste göre bu durum, Bitcoin için 69 bin dolarlık ATH seviyesine doğru yükselişe geçme ihtimalinin yüksek olduğunun bir göstergesi olabilir.

Peter Brandt ise Dave the Wave’in grafiğini değerlendirdi. Analiste göre grafik, olasılık dahilinde çalışabilir ve dolayısıyla anlık olarak teknik anlamda piyasada Bitcoin için artış sinyalleri alınıyor. Fakat Brandt’ın da belirttiği gibi piyasalarda böyle bir durum hiçbir zaman garanti değildir ve analist, yatırımcıların mutlaka kontrollü ilerlemesini faydalı buluyor. Bitcoin (BTC), anlık olarak 47.675,92 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2018 Çöküşünü Bilen Analistten Kritik Bitcoin Yorumu